Kırşehir'de Bir Kişi Daha Koronavirüse Yenik Düştü

GÜNDEM 18.04.2020 - 20:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Bir Kişi Daha Koronavirüse Yenik Düştü

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle Kırşehir'de bir vatandaş daha yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz haftalarda Kaman'a bağlı Ebeyit Köyünde ikamet eden Ali Kaçar'a yapılan testte Covid-19'a rastlanmış ardından Ebeyit Köyü ise karantinaya alınmıştı.Kaman'da tedavisine devam edilen Ali Kaçar ise tüm müdalelere rağmen amansız virüse yenik düşerek hayatını kaybetti.     Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınalarına ise baş sağlığı dileriz. NASIL RAHATSIZLIĞINI ANLAMADIK Eşinin korona virüs salgını sonrasında evden çıkmadığını söyleyen K.K., "Eşim köyün camisine bile gitmezdi. Nasıl rahatsızlandığını biz de anlamadık" demişti.   BAKAN KOCA SON VERİLERİ AÇIKLADI Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüse ilişkin son verileri açıkladı.Bakan Koca, bir gün içinde 40 bin 520 kişiye daha test uygulandığını duyurdu. Verilere göre, Türkiye’de son 24 saatte vaka sayısı da 3 bin 783 artarak 82 bin 329 oldu.İyileşen hasta sayısı ise bin 822 olarak gerçekleşerek, toplamda 10 bin 453 oldu.Yoğun bakımda hasta sayısı bin 894 olurken, entübe edilen hasta sayısı bin 54 olarak gerçekleşti.Corona virüsü salgının ortaya çıkışından bugüne kadar 598 bin 933 kişiye test yapıldı.
Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle Kırşehir'de bir vatandaş daha yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz haftalarda Kaman'a bağlı Ebeyit Köyünde ikamet eden Ali Kaçar'a yapılan testte Covid-19'a rastlanmış ardından Ebeyit Köyü ise karantinaya alınmıştı.Kaman'da tedavisine devam edilen Ali Kaçar ise tüm müdalelere rağmen amansız virüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınalarına ise baş sağlığı dileriz.

NASIL RAHATSIZLIĞINI ANLAMADIK

Eşinin korona virüs salgını sonrasında evden çıkmadığını söyleyen K.K., "Eşim köyün camisine bile gitmezdi. Nasıl rahatsızlandığını biz de anlamadık" demişti.

 

BAKAN KOCA SON VERİLERİ AÇIKLADI

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüse ilişkin son verileri açıkladı.Bakan Koca, bir gün içinde 40 bin 520 kişiye daha test uygulandığını duyurdu. Verilere göre, Türkiye’de son 24 saatte vaka sayısı da 3 bin 783 artarak 82 bin 329 oldu.İyileşen hasta sayısı ise bin 822 olarak gerçekleşerek, toplamda 10 bin 453 oldu.Yoğun bakımda hasta sayısı bin 894 olurken, entübe edilen hasta sayısı bin 54 olarak gerçekleşti.Corona virüsü salgının ortaya çıkışından bugüne kadar 598 bin 933 kişiye test yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.