Kırşehir'de Bir Günde 3 Ayrı İntihar Vakası

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2019 - 19:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Bir Günde 3 Ayrı İntihar Vakası

Kırşehir'de gün içerisinde 3 ayrı intihar vakası meydana geldi.Kendini asan 56 yaşındaki vatandaş hayatını kaybetti. İlk olarak Kırşehir Merkez Aşıkpaşa Mahallesin'de uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen 27 yaşındaki H.T. isimli bir vatandaşın ilaç içerek intihar etme girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerine zorluk çıkaran vatandaş Polis tarafından da hastaneye götürülemeyince hakkında tutunak tutuldu. KENDİNİ ASTI Bu olayın üzerinden kısa bir süre sonra Kırşehir Merkez Çukurçayır mahallesinde 56 yaşındaki Ömer Ö. (56) isimli bir vatandaşın kendini astığı öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ömer Ö.'nün (56) hayatını kaybettiğini belirledi. İLAÇ İÇEREK İNTİHAR ETMEYE KALKIŞTI Akşam saatlerinde Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde bir kişinin ilaç içerek intihar ettiği iddia edildi. Söz konusu vatandaşın ileri tetkik ve tedavi için Kırşehir Merkez Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.  Aykut Baş

Kırşehir'de gün içerisinde 3 ayrı intihar vakası meydana geldi.Kendini asan 56 yaşındaki vatandaş hayatını kaybetti.

İlk olarak Kırşehir Merkez Aşıkpaşa Mahallesin'de uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen 27 yaşındaki H.T. isimli bir vatandaşın ilaç içerek intihar etme girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerine zorluk çıkaran vatandaş Polis tarafından da hastaneye götürülemeyince hakkında tutunak tutuldu.

KENDİNİ ASTI

Bu olayın üzerinden kısa bir süre sonra Kırşehir Merkez Çukurçayır mahallesinde 56 yaşındaki Ömer Ö. (56) isimli bir vatandaşın kendini astığı öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ömer Ö.'nün (56) hayatını kaybettiğini belirledi.

İLAÇ İÇEREK İNTİHAR ETMEYE KALKIŞTI

Akşam saatlerinde Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde bir kişinin ilaç içerek intihar ettiği iddia edildi. Söz konusu vatandaşın ileri tetkik ve tedavi için Kırşehir Merkez Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. 

Aykut Baş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.