Kırşehir'de Bir Apartmana Mutantlı Virüs Karantinası

SAĞLIK 16.05.2021 - 13:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Bir Apartmana Mutantlı Virüs Karantinası

Kırşehir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir apartmanda karantina uygulaması başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, Medrese Mahallesi Fatih Bulvarı'ndaki bir apartmanda ikamet eden bazı kişilerin testlerinde mutant Kovid-19 virüsü tespit edildiği belirtildi.   Bu kişilerle bayramlaşmadan kaynaklı çok sayıda temaslının bulunduğu aktarılan açıklamada, "Salgının yayılmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından bahse konu apartmanda karantina tedbiri uygulanması kararlaştırılmıştır." ifadelerine yer verildi.     İŞTE VALİLİKTEN YAPILAN O AÇIKLAMA   "Medrese Mahallesi Fatih Bulvarı'nda bulunan bir apartmanda ikamet eden bazı şahısların yapılan testlerinde mutant Covid-19 virüsü tespit edilmesi ve bu şahıslarla bayramlaşmadan kaynaklı çok sayıda temaslı şahsın bulunması nedeniyle salgının yayılmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından bahse konu apartmanda karantina tedbiri uygulanması kararlaştırılmıştır"
Kırşehir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir apartmanda karantina uygulaması başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, Medrese Mahallesi Fatih Bulvarı'ndaki bir apartmanda ikamet eden bazı kişilerin testlerinde mutant Kovid-19 virüsü tespit edildiği belirtildi.

 

Bu kişilerle bayramlaşmadan kaynaklı çok sayıda temaslının bulunduğu aktarılan açıklamada, "Salgının yayılmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından bahse konu apartmanda karantina tedbiri uygulanması kararlaştırılmıştır." ifadelerine yer verildi.

 

 

İŞTE VALİLİKTEN YAPILAN O AÇIKLAMA

 

"Medrese Mahallesi Fatih Bulvarı'nda bulunan bir apartmanda ikamet eden bazı şahısların yapılan testlerinde mutant Covid-19 virüsü tespit edilmesi ve bu şahıslarla bayramlaşmadan kaynaklı çok sayıda temaslı şahsın bulunması nedeniyle salgının yayılmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından bahse konu apartmanda karantina tedbiri uygulanması kararlaştırılmıştır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.