Kırşehir'de Berber ve Kuaförler Mobil Ekip Tarafından Aşılandı

YAŞAM 16.06.2021 - 14:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Berber ve Kuaförler Mobil Ekip Tarafından Aşılandı

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinde aşı hakkı olan berber ve kuaförlere ilk doz aşıları yapıldı.

Kırşehir Berberler ve Kuaförler Odası girişimleriyle düzenlenen organizasyonla sağlık memurları ve hemşireler Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne gelerek aşı olmak isteyen ve randevu alan berber ve kuaför esnafına aşılarını yaptı.       Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk yaptığı açıklamada önceliği bulunan esnafları aşı olmaya davet etti.     Öztürk açıklamasında, “Bu işte bizlere öncülük eden başta Valimiz Sayın İbrahim Akın’a İl Sağlık Müdürümüz Ali Bulut’a ve emeği geçen sağlıkçılarımıza teşekkür ediyoruz. Tekrar esnafımıza sesleniyorum. Aşı önceliği bulunan ve randevusunu alan esnaflarımız randevularını geciktirmesin ve zamanında aşılarını yaptırsınlar. Gidilmeyen her randevu çöpe atılan bir aşı demek, bu da devletimize milletimize zarar demektir. Bu konuda esnaf kardeşlerimizden duyarlılık bekliyoruz. Bugün 90 kişinin müracaatını aldık ancak 42 kişi gelip aşısını oldu. Müracaatlar sonucunda verilen randevu gününde aşı olmaya gitmeli ve ihmal etmemeli. Bu beladan kurtulmak, devletimizin, ülkemizin kalkınması için aşılama çok önemli. Esnaflarımızı aşılarını olmaya davet ediyorum.” dedi.     Aşı yaptıran esnaflara maske ve kolonya hediye edildi.
Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinde aşı hakkı olan berber ve kuaförlere ilk doz aşıları yapıldı.

Kırşehir Berberler ve Kuaförler Odası girişimleriyle düzenlenen organizasyonla sağlık memurları ve hemşireler Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne gelerek aşı olmak isteyen ve randevu alan berber ve kuaför esnafına aşılarını yaptı.

 

 

 

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk yaptığı açıklamada önceliği bulunan esnafları aşı olmaya davet etti.

 

 

Öztürk açıklamasında, “Bu işte bizlere öncülük eden başta Valimiz Sayın İbrahim Akın’a İl Sağlık Müdürümüz Ali Bulut’a ve emeği geçen sağlıkçılarımıza teşekkür ediyoruz. Tekrar esnafımıza sesleniyorum. Aşı önceliği bulunan ve randevusunu alan esnaflarımız randevularını geciktirmesin ve zamanında aşılarını yaptırsınlar. Gidilmeyen her randevu çöpe atılan bir aşı demek, bu da devletimize milletimize zarar demektir. Bu konuda esnaf kardeşlerimizden duyarlılık bekliyoruz. Bugün 90 kişinin müracaatını aldık ancak 42 kişi gelip aşısını oldu. Müracaatlar sonucunda verilen randevu gününde aşı olmaya gitmeli ve ihmal etmemeli. Bu beladan kurtulmak, devletimizin, ülkemizin kalkınması için aşılama çok önemli. Esnaflarımızı aşılarını olmaya davet ediyorum.” dedi.

 

 

Aşı yaptıran esnaflara maske ve kolonya hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.