Kırşehir'de Beko Bayi Hizmete Girdi

EKONOMİ 08.12.2020 - 23:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Beko Bayi Hizmete Girdi

Avrupa’da milyonlarca evin ilk tercihi Beko, küresel pazarlardaki tecrübesini Türkiye’deki tüketicisiyle buluşturuyor.

Konsept plus mağazalarıyla mükemmel müşteri deneyimi sunan Beko, geniş ürün yelpazesi ve en yenilikçi ürünleriyle şimdi Kırşehir’de. Kadın girişimci Gözde Bozoğlu tarafından açılan Kırşehir’in En Büyük Beyaz Eşya Mağazası Gözde Beko’da beyaz eşyanın yanı sıra tüketici elektroniği, cep telefonu, bilgisayar ve tablet çeşitleri de mevcuttur.      AÇILIŞA ÖZEL FIRSAT Yenice Mahallesi Atatürk Bulvarında yeni açılan Gözde Beko açılışa özel fırsatlar sunuyor, 1.750 TL ve üzeri alışverişlerinizde seçili küçük ev aletlerinden birisi hediye ediliyor.  Gözde Beko Kırşehir Bayisine özel indirim fırsatları 07-15 Aralık tarihleri aralığında geçerli. İndirim ve fırsatları değerlendirmek, modelleri yerinde görüp incelemek için Gözde Beko Kırşehir Bayiini ziyaret edebilirsiniz.  
Avrupa’da milyonlarca evin ilk tercihi Beko, küresel pazarlardaki tecrübesini Türkiye’deki tüketicisiyle buluşturuyor.

Konsept plus mağazalarıyla mükemmel müşteri deneyimi sunan Beko, geniş ürün yelpazesi ve en yenilikçi ürünleriyle şimdi Kırşehir’de. Kadın girişimci Gözde Bozoğlu tarafından açılan Kırşehir’in En Büyük Beyaz Eşya Mağazası Gözde Beko’da beyaz eşyanın yanı sıra tüketici elektroniği, cep telefonu, bilgisayar ve tablet çeşitleri de mevcuttur. 

 

 

AÇILIŞA ÖZEL FIRSAT


Yenice Mahallesi Atatürk Bulvarında yeni açılan Gözde Beko açılışa özel fırsatlar sunuyor, 1.750 TL ve üzeri alışverişlerinizde seçili küçük ev aletlerinden birisi hediye ediliyor.  Gözde Beko Kırşehir Bayisine özel indirim fırsatları 07-15 Aralık tarihleri aralığında geçerli. İndirim ve fırsatları değerlendirmek, modelleri yerinde görüp incelemek için Gözde Beko Kırşehir Bayiini ziyaret edebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.