Kırşehir'de Bayram Kana Bulandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2019 - 12:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Bayram Kana Bulandı

Kaman'da 2 kişiye yapılan silahlı saldırı sonucu 1 kişi öldü 1 kişi de ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay Darıözü mahallesi mevkiinde meydana geldi.Kimliği henüz belirlenemeyen kişi pompalı tüfekle Mutlu ve Gökhan Uyan'a mermi yağdırdı. Gökhan ve Mutlu Uyan bir anda kanlar içinde yere yığıldı.Zanlı ise karanlıktan da faydalanarak gözden kayboldu.Çevredekilerin ihbarı ile ağır yaralı olarak hastaneye sevkedilen yaralılardan Gökhan Uyan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Hayati tehlikesi bulunan Mutlu Uyan'ın tedavisi ise Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor.Polis kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı soruşturma ve inceleme başlattı.

Kaman'da 2 kişiye yapılan silahlı saldırı sonucu 1 kişi öldü 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Darıözü mahallesi mevkiinde meydana geldi.Kimliği henüz belirlenemeyen kişi pompalı tüfekle Mutlu ve Gökhan Uyan'a mermi yağdırdı.

Gökhan ve Mutlu Uyan bir anda kanlar içinde yere yığıldı.Zanlı ise karanlıktan da faydalanarak gözden kayboldu.Çevredekilerin ihbarı ile ağır yaralı olarak hastaneye sevkedilen yaralılardan Gökhan Uyan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Hayati tehlikesi bulunan Mutlu Uyan'ın tedavisi ise Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor.Polis kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı soruşturma ve inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.