Kırşehir'de Basın Mensuplarının Sorunları Masaya Yatırıldı

DİĞER 05.06.2020 - 16:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Basın Mensuplarının Sorunları Masaya Yatırıldı

Kırşehir Kent Konseyi İletişim ve Medya Bölümü Başkanlığı tarafından ‘’Pandemi süreci ve Basının genel durumu’’ konulu toplantı düzenlendi.

Kent Konseyi binasında gerçekleşen toplantıya Kırşehir’den çok sayıda basın kuruluşu temsilcisi katıldı.Toplantının başında Kent Konseyinin işleyişi ile ilgili bilgi veren Genel Sekreter Tolga Akpınar’ın ardından  İletişim ve Medya Bölümü Başkanı Ömer Duran söz aldı.Kısa bir bilgilendirmenin ardından katılımcılara söz veren Duran ; Pandemi süreci, öncesi ve sonrası ile ilgili basının yaşadığı problemler ve genel anlamda basının yaşadığı sıkıntılar ile birlikte bunlara getirilebilecek çözüm önerileri ile ilgili görüşlerini aldı.   ‘’RAPORLAYIP İLGİLİ KURUMLARA İLETECEĞİZ’’   Kent Konseyinin şehir adına alınan kararlar ve sorunlar ile ilgili çözüm üretme noktasında önemli bir yerde olduğunu belirten Duran, ‘’Şehrimizdeki özellikle emekçi basın mensuplarımızın yaşadıkları sıkıntıları , problemleri ve bunlara yönelik çözüm önerileri ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk.Arkadaşlarımızın fikirlerini , önerilerini ve şikayetlerini raporlayarak Kent Konseyi olarak ilgili kurumlara ileteceğiz.Böylece basın mensuplarının problemleri ile ilgili daha gerçekçi çözümlere ulaşmayı hedefliyoruz.’’ açıklamasında bulundu.
Kırşehir Kent Konseyi İletişim ve Medya Bölümü Başkanlığı tarafından ‘’Pandemi süreci ve Basının genel durumu’’ konulu toplantı düzenlendi.

Kent Konseyi binasında gerçekleşen toplantıya Kırşehir’den çok sayıda basın kuruluşu temsilcisi katıldı.Toplantının başında Kent Konseyinin işleyişi ile ilgili bilgi veren Genel Sekreter Tolga Akpınar’ın ardından  İletişim ve Medya Bölümü Başkanı Ömer Duran söz aldı.Kısa bir bilgilendirmenin ardından katılımcılara söz veren Duran ; Pandemi süreci, öncesi ve sonrası ile ilgili basının yaşadığı problemler ve genel anlamda basının yaşadığı sıkıntılar ile birlikte bunlara getirilebilecek çözüm önerileri ile ilgili görüşlerini aldı.

 

‘’RAPORLAYIP İLGİLİ KURUMLARA İLETECEĞİZ’’

 

Kent Konseyinin şehir adına alınan kararlar ve sorunlar ile ilgili çözüm üretme noktasında önemli bir yerde olduğunu belirten Duran, ‘’Şehrimizdeki özellikle emekçi basın mensuplarımızın yaşadıkları sıkıntıları , problemleri ve bunlara yönelik çözüm önerileri ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk.Arkadaşlarımızın fikirlerini , önerilerini ve şikayetlerini raporlayarak Kent Konseyi olarak ilgili kurumlara ileteceğiz.Böylece basın mensuplarının problemleri ile ilgili daha gerçekçi çözümlere ulaşmayı hedefliyoruz.’’ açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.