Kırşehir'de Bağbaşı Pazar Yeri Hizmete Açıldı

YAŞAM 01.11.2022 - 19:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Bağbaşı Pazar Yeri Hizmete Açıldı

Kırşehir'de Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri dışında kurulan bir pazar yeri daha oldu.

Kırşehir'de pazar ve pazartesi günleri kapalı pazar yerinde, Cumartesi günleri ise Aşıkpaşa Mahallesi'nde pazar kurularak vatandaşlara hizmet veriyordu.Kırşehir Belediyesi, TOKİ Konutları ve buradaki nüfus yoğunluğunu da değerlendirerek vatandaşların pazar ürünlerine daha rahat ulaşabilmesi adına pazar yeri projesi başlatmıştı.Pazar yeri projesinin tamamlanmasının ardından salı günleri kurulacak olan pazarın açılışı gerçekleştirildi.Bölgedeki vatandaşların pazar ürünlerine ilgisi yoğundu.   ''BİR PROJEMİZİ DAHA HAYATA GEÇİREREK KIRŞEHİR HALKININ HİZMETİNE SUNDUK'' Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicoğlu, ''Bağbaşı Mahallesi TOKİ Konutları yanında hazırlamış olduğumuz Pazar Yeri bugün itibarı ile hizmete açıldı.Pazar Yerimizde, çevrede yetişen organik ürünlerin de sergilenebilmesi ve tüketiciler ile daha kolay buluşması sağlanacak. Bölgedeki halkımızın Pazar ihtiyacının yerinde çözülmesi ile mevcut Pazar Yerinin yoğunluğunun azaltılmasına da olanak sağlanacak.Halkımıza hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.  
Kırşehir'de Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri dışında kurulan bir pazar yeri daha oldu.

Kırşehir'de pazar ve pazartesi günleri kapalı pazar yerinde, Cumartesi günleri ise Aşıkpaşa Mahallesi'nde pazar kurularak vatandaşlara hizmet veriyordu.Kırşehir Belediyesi, TOKİ Konutları ve buradaki nüfus yoğunluğunu da değerlendirerek vatandaşların pazar ürünlerine daha rahat ulaşabilmesi adına pazar yeri projesi başlatmıştı.Pazar yeri projesinin tamamlanmasının ardından salı günleri kurulacak olan pazarın açılışı gerçekleştirildi.Bölgedeki vatandaşların pazar ürünlerine ilgisi yoğundu.

 

''BİR PROJEMİZİ DAHA HAYATA GEÇİREREK KIRŞEHİR HALKININ HİZMETİNE SUNDUK''

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicoğlu, ''Bağbaşı Mahallesi TOKİ Konutları yanında hazırlamış olduğumuz Pazar Yeri bugün itibarı ile hizmete açıldı.Pazar Yerimizde, çevrede yetişen organik ürünlerin de sergilenebilmesi ve tüketiciler ile daha kolay buluşması sağlanacak. Bölgedeki halkımızın Pazar ihtiyacının yerinde çözülmesi ile mevcut Pazar Yerinin yoğunluğunun azaltılmasına da olanak sağlanacak.Halkımıza hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.