Kırşehir'de Aynı Aileden 5 Kişi Yaralandı

ASAYİŞ 22.05.2020 - 10:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Aynı Aileden 5 Kişi Yaralandı

Kırşehir Açık Ceza İnfaz Kurumu yakınlarında hafif ticari aracın takla atıp devrilmesi sonucu aynı aileden 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre İstanbul'dan memleketlerine gitmek üzere yola çıkan 34 V 8435 plakalı hafif ticari araç , Kırşehir-Kırıkkale kara yolu Açık Cezaevi yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atıp yolun kenarındaki tarlaya devrildi. Kazada yaralanan sürücü ile aynı aileden Şahabettin, Mesut, Sabır ve Nazmi Elçi, sıkıştıkları yerden AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar, ambulanslarla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kırşehir Açık Ceza İnfaz Kurumu yakınlarında hafif ticari aracın takla atıp devrilmesi sonucu aynı aileden 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre İstanbul'dan memleketlerine gitmek üzere yola çıkan 34 V 8435 plakalı hafif ticari araç , Kırşehir-Kırıkkale kara yolu Açık Cezaevi yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atıp yolun kenarındaki tarlaya devrildi.

Kazada yaralanan sürücü ile aynı aileden Şahabettin, Mesut, Sabır ve Nazmi Elçi, sıkıştıkları yerden AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı.

Yaralılar, ambulanslarla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.