Kırşehir'de AVM-Rezidans İnşasına Başlandı

YAŞAM 16.09.2022 - 20:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de AVM-Rezidans İnşasına Başlandı

Kırşehir'de Türkallar İnşaat tarafından inşa edilen Saravenas Kasaba-Kent projesinin ikinci etabı olan AVM-Rezidans projesinin inşasına başlandığı daha sonra uygulamaya geçilecek olan etabın ise Cadde AVM ve konut projesi olacağı bildirildi.

Ankara-Kayseri karayoluna sıfır olarak Türkallar İnşaat tarafından Kırşehir Merkez'de inşasına başlanan Saravenas Kasaba-Kent konut prosinde konut bloklarını içeren 1 birinci etabın devam ettiği ve ikinci etap olan AVM ve rezidans inşasına başlandığı bildirildi.Daha sonra ise üçüncü etap olarak Cadde AVM ve konut projesine başlanacağı açıklandı.     BÖLGEYE HAREKETLİLİK GETİRECEK Firmadan yapılan açıklamada, Kırşehir Halkı'nın projeye olan ilgisi bir hayli yüksek.Şehrin batıya açılan bölümünde konut, AVM ve rezidans projesinin yükselmesi; devamında ise sosyal donatılar, park ve bahçeler, kafe restoranlar ve ünlü markalara ait mağazaların kazandırılması ile birlikte bölgeye de hareketlilik getirileceği kaydedildi. ''KIRŞEHİR'İN MARKASI OLACAK'' Kırşehir’e önemli bir vizyon katacak projenin öncüsü Kırşehirli İş İnsanı Yakup Türkal, planlanan 3. etap projesi uygulandığında, projenin Kent Park ile bütünleşeceğini, Türkallar İnşaat tarafından hayata geçirilen 'kasaba kent' prestij konut projesinin ise Kırşehir'in markası olacağını ifade etti. ''PROJEMİZİ EN KISA SÜREDE TAMAMLAMAYI PLANLIYORUZ'' Yakup Türkal, “Saravenas Kasaba-Kent Projesiyle şehrin batı girişinde vizyoner bir proje hayata geçirmek istiyoruz.Ana ilkemiz; Kırşehir’de insanlarımızın doğayla, yeşille, çevreyle nefes alabileceği bir konumda yaşamaları. Bu nedenle hedefimiz; Kırşehir Belediyesi’ne ait Kent Park’la projemizi birleştirmek. Kasaba-kent dememizdeki nihai amaç da bu. Zaten projemizde konutlarımızdaki katların bir kısmı Kent Park'a doğru düşüyor. Projemizi en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz ve  bunun için de yoğun bir çaba içindeyiz” diye konuştu.
Kırşehir'de Türkallar İnşaat tarafından inşa edilen Saravenas Kasaba-Kent projesinin ikinci etabı olan AVM-Rezidans projesinin inşasına başlandığı daha sonra uygulamaya geçilecek olan etabın ise Cadde AVM ve konut projesi olacağı bildirildi.

Ankara-Kayseri karayoluna sıfır olarak Türkallar İnşaat tarafından Kırşehir Merkez'de inşasına başlanan Saravenas Kasaba-Kent konut prosinde konut bloklarını içeren 1 birinci etabın devam ettiği ve ikinci etap olan AVM ve rezidans inşasına başlandığı bildirildi.Daha sonra ise üçüncü etap olarak Cadde AVM ve konut projesine başlanacağı açıklandı.

 

 

BÖLGEYE HAREKETLİLİK GETİRECEK

Firmadan yapılan açıklamada, Kırşehir Halkı'nın projeye olan ilgisi bir hayli yüksek.Şehrin batıya açılan bölümünde konut, AVM ve rezidans projesinin yükselmesi; devamında ise sosyal donatılar, park ve bahçeler, kafe restoranlar ve ünlü markalara ait mağazaların kazandırılması ile birlikte bölgeye de hareketlilik getirileceği kaydedildi.

''KIRŞEHİR'İN MARKASI OLACAK''

Kırşehir’e önemli bir vizyon katacak projenin öncüsü Kırşehirli İş İnsanı Yakup Türkal, planlanan 3. etap projesi uygulandığında, projenin Kent Park ile bütünleşeceğini, Türkallar İnşaat tarafından hayata geçirilen 'kasaba kent' prestij konut projesinin ise Kırşehir'in markası olacağını ifade etti.

''PROJEMİZİ EN KISA SÜREDE TAMAMLAMAYI PLANLIYORUZ''
Yakup Türkal, “Saravenas Kasaba-Kent Projesiyle şehrin batı girişinde vizyoner bir proje hayata geçirmek istiyoruz.Ana ilkemiz; Kırşehir’de insanlarımızın doğayla, yeşille, çevreyle nefes alabileceği bir konumda yaşamaları. Bu nedenle hedefimiz; Kırşehir Belediyesi’ne ait Kent Park’la projemizi birleştirmek. Kasaba-kent dememizdeki nihai amaç da bu. Zaten projemizde konutlarımızdaki katların bir kısmı Kent Park'a doğru düşüyor. Projemizi en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz ve  bunun için de yoğun bir çaba içindeyiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.