Kırşehir'de Asker Uğurlama Töreni

YAŞAM 19.11.2021 - 18:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Asker Uğurlama Töreni

Kırşehir'de, çeşitli illerde vatani görevini yapacak gençler için toplu asker uğurlama programı düzenlendi.

Kırşehir Belediyesinin organizasyonuyla Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte 2001/4 tertip 30 genç, davul zurna eşliğinde salona girdi.     Halk oyunu gösterisinin ardından gençlere kına yakılarak asker çantası ve hediyeler takdim edildi.     Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, burada yaptığı konuşmada, celplerini alan gençleri hep birlikte askere uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.     Gençlere hayırlı tezkereler dileyen Ekicioğlu, "Arkadaşlarımız vatani görevlerini yapmak için celplerini aldılar, haftaya birliklerine teslim olacaklar. Ülkemizin sınırları, vatanın bütünlüğü sizlere emanet. Her vatan evladının bir askeri görevi var. Sizlere hayırlı tezkereler, gittiğiniz yerlerde başarılar diliyorum. Bu ülke, sınırlarımız sizlere emanet. Bunun için bu gençler bizim geleceğimiz." dedi.     Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz da asker uğurlamalarında yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.
Kırşehir'de, çeşitli illerde vatani görevini yapacak gençler için toplu asker uğurlama programı düzenlendi.

Kırşehir Belediyesinin organizasyonuyla Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte 2001/4 tertip 30 genç, davul zurna eşliğinde salona girdi.

 

 

Halk oyunu gösterisinin ardından gençlere kına yakılarak asker çantası ve hediyeler takdim edildi.

 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, burada yaptığı konuşmada, celplerini alan gençleri hep birlikte askere uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

 

Gençlere hayırlı tezkereler dileyen Ekicioğlu, "Arkadaşlarımız vatani görevlerini yapmak için celplerini aldılar, haftaya birliklerine teslim olacaklar. Ülkemizin sınırları, vatanın bütünlüğü sizlere emanet. Her vatan evladının bir askeri görevi var. Sizlere hayırlı tezkereler, gittiğiniz yerlerde başarılar diliyorum. Bu ülke, sınırlarımız sizlere emanet. Bunun için bu gençler bizim geleceğimiz." dedi.

 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz da asker uğurlamalarında yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.