Kırşehir'de Aşılama Çalışmalarına Hız Verildi

SAĞLIK 13.08.2021 - 18:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Aşılama Çalışmalarına Hız Verildi

Koronavirüs vaka sayısının artması ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamları sonrasında aşılama çalışmaları hızlandırıldı.

Kırşehir'de 24-30 Temmuz haftasında her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayısı 123,85'ten 31 Temmuz-6 Ağustos haftasında 165,81'e yükseldi.Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Türkiye genelinde vaka sayılarında artış yaşandığını belirterek, Kırşehir'deki artışın diğer bazı illere göre çok hızlı olmadığını ancak bu sayıların da düşürülmesi için ekiplerin mücadelelerine devam ettiğini söyledi.Sağlık ekiplerinin sahada yoğun aşı çalışması yaptığını, diğer ekiplerin de denetimlerini sürdürdüğünü dile getiren Akın, özellikle pazar yerleri ve çarşılar ile kent merkezindeki ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda maske, mesafe ve hijyen kontrolleri yapıldığını ifade etti.   Kırşehir Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Deniz Torun da yoğun bir çalışma ile kentte uygulanan aşının 273 bin dozu geçtiğini belirterek, aşılama oranında da yüzde 72'ye ulaştıklarını ifade etti.   KIRŞEHİR MAVİYE ÇOK YAKLAŞTI Öte yandan Kırşehir Sağlık Müdürlüğü aşılama hızını hazırladığı video ile paylaştı 'Kırşehir'de yüzde 75 aşılama oranı için çağrı yapıldı Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından aşının önemine dikkat çekmek amacıyla Kırşehir, 'Maviye Yaklaştı' başlığı ile yüzde 75 aşılama oranı için çağrı yapıldı.
Koronavirüs vaka sayısının artması ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamları sonrasında aşılama çalışmaları hızlandırıldı.

Kırşehir'de 24-30 Temmuz haftasında her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayısı 123,85'ten 31 Temmuz-6 Ağustos haftasında 165,81'e yükseldi.Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Türkiye genelinde vaka sayılarında artış yaşandığını belirterek, Kırşehir'deki artışın diğer bazı illere göre çok hızlı olmadığını ancak bu sayıların da düşürülmesi için ekiplerin mücadelelerine devam ettiğini söyledi.Sağlık ekiplerinin sahada yoğun aşı çalışması yaptığını, diğer ekiplerin de denetimlerini sürdürdüğünü dile getiren Akın, özellikle pazar yerleri ve çarşılar ile kent merkezindeki ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda maske, mesafe ve hijyen kontrolleri yapıldığını ifade etti.
 

Kırşehir Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Deniz Torun da yoğun bir çalışma ile kentte uygulanan aşının 273 bin dozu geçtiğini belirterek, aşılama oranında da yüzde 72'ye ulaştıklarını ifade etti.

 

KIRŞEHİR MAVİYE ÇOK YAKLAŞTI

Öte yandan Kırşehir Sağlık Müdürlüğü aşılama hızını hazırladığı video ile paylaştı 'Kırşehir'de yüzde 75 aşılama oranı için çağrı yapıldı Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından aşının önemine dikkat çekmek amacıyla Kırşehir, 'Maviye Yaklaştı' başlığı ile yüzde 75 aşılama oranı için çağrı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.