Kırşehir'de Aşı Çalışmaları Devam Ediyor

SAĞLIK 20.01.2021 - 11:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Aşı Çalışmaları Devam Ediyor

Kırşehir'de sağlık çalışanlarının ardından 2. faz çalışmaları kapsamında huzurevi, bakım merkezleri ve 90 yaş üzerindeki vatandaşlara aşı çalışmaları devam ediyor.

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı aşı ekibi tarafından Kırşehir'de bulunan Huzurevi Müdürlüğü, Kırşehir Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü, Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi Müdürlüğü, Osman Yalçınkaya Yaşlı Bakım Rehabilitasyon ve Huzurevi Müdürlüğümüz ile Kırşehir Özel Yaşam Bakım Merkezi ziyaret edilerek aşı uygulaması yapıldı.      90 YAŞ ÜZERİ VATANDAŞLARIN AŞILARI EVLERDE YAPILACAK Ayrıca bugünden itibaren 90 yaş üzeri olup, daha önce Koronavirüs hastalığını geçirmemiş olan vatandaşlarımızın aşılarını evlerinde yapılacaktır.   
Kırşehir'de sağlık çalışanlarının ardından 2. faz çalışmaları kapsamında huzurevi, bakım merkezleri ve 90 yaş üzerindeki vatandaşlara aşı çalışmaları devam ediyor.

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı aşı ekibi tarafından Kırşehir'de bulunan Huzurevi Müdürlüğü, Kırşehir Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü, Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi Müdürlüğü, Osman Yalçınkaya Yaşlı Bakım Rehabilitasyon ve Huzurevi Müdürlüğümüz ile Kırşehir Özel Yaşam Bakım Merkezi ziyaret edilerek aşı uygulaması yapıldı. 

 

 

90 YAŞ ÜZERİ VATANDAŞLARIN AŞILARI EVLERDE YAPILACAK

Ayrıca bugünden itibaren 90 yaş üzeri olup, daha önce Koronavirüs hastalığını geçirmemiş olan vatandaşlarımızın aşılarını evlerinde yapılacaktır. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.