Kırşehir'de Asfaltlama Çalışmalarına Geçildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2017 - 10:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Asfaltlama Çalışmalarına Geçildi

Kırşehir şehir merkezinde, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte durdurulan ''üst yapı'' çalışmaları tekrar başlatıldı. Kırşehir'de devam eden alt ve üst yapı çalışmalarının ''üst yapı'' etabı Terme Caddesi'nde başladı.Uzun bir süre devam eden alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışması kış mevsiminin de gelmesiyle durmuş sadece Terme Caddesi'nin bir kısmına geçici asfalt yapılmıştı.Geçici asfaltlama çalışması kış gelmeden planlanmış ancak yetiştirilememişti. Geçici asfaltlama çalışmaları yetiştirilemeyince, vatandaşlar ve araçlar büyük zorluk yaşamıştı.Havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmaları da başlamış oldu.Çalışmaların 2017 senesi içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
Kırşehir şehir merkezinde, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte durdurulan ''üst yapı'' çalışmaları tekrar başlatıldı.

Kırşehir'de devam eden alt ve üst yapı çalışmalarının ''üst yapı'' etabı Terme Caddesi'nde başladı.Uzun bir süre devam eden alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışması kış mevsiminin de gelmesiyle durmuş sadece Terme Caddesi'nin bir kısmına geçici asfalt yapılmıştı.Geçici asfaltlama çalışması kış gelmeden planlanmış ancak yetiştirilememişti. Geçici asfaltlama çalışmaları yetiştirilemeyince, vatandaşlar ve araçlar büyük zorluk yaşamıştı.Havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmaları da başlamış oldu.Çalışmaların 2017 senesi içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.