Kırşehir’de Asayiş Uygulaması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2016 - 10:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir’de Asayiş Uygulaması

Emniyet Müdürlüğü KOM, TEM, Asayiş Şube, Trafik Şube ve Yunus ekiplerinin katılımları ile asayiş uygulaması yaptı. Vatandaşın yoğun olarak kullandığı cadde, sokak, kafeterya, eğlence mekanı ve halka açık alanlarda yapılan uygulamalara 21 ekip katıldı. Yapılan uygulamalarda; 35 iş yeri incelenirken 748 kişi Genel Bilgi Taramasından geçirildi. Uygulamada ayrıca, 2 kişinin gözaltına alındığı, 1 adette ruhsatsız silah ele geçirildiği bildirildi.
Emniyet Müdürlüğü KOM, TEM, Asayiş Şube, Trafik Şube ve Yunus ekiplerinin katılımları ile asayiş uygulaması yaptı.

Vatandaşın yoğun olarak kullandığı cadde, sokak, kafeterya, eğlence mekanı ve halka açık alanlarda yapılan uygulamalara 21 ekip katıldı. Yapılan uygulamalarda; 35 iş yeri incelenirken 748 kişi Genel Bilgi Taramasından geçirildi. Uygulamada ayrıca, 2 kişinin gözaltına alındığı, 1 adette ruhsatsız silah ele geçirildiği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.