Kırşehir'de Asansör Boşluğına Düşen Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ 13.08.2021 - 18:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Asansör Boşluğına Düşen Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Kırşehir'de yalnız başına yaşayan kadın, apartmanın asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Kırşehir'de bir apartmanın dördüncü katında yaşayan 85 yaşındaki kadın, komşularının dikkati üzerine asansörün boşluğunda ölü olarak bulundu.Ahi Evran Mahallesi'ndeki apartmanın asansör boşluğunda hareketsiz yatan kişiyi görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verdi. ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞTÜ Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince yaşamını yitirdiği tespit edilen kadının, apartmanın dördüncü katındaki evinde yalnız yaşayan Bani Çetinbilek olduğu belirlendi. Çetinbilek'in cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Talihsiz kadının asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybettiği düşünülüyor.    
Kırşehir'de yalnız başına yaşayan kadın, apartmanın asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Kırşehir'de bir apartmanın dördüncü katında yaşayan 85 yaşındaki kadın, komşularının dikkati üzerine asansörün boşluğunda ölü olarak bulundu.Ahi Evran Mahallesi'ndeki apartmanın asansör boşluğunda hareketsiz yatan kişiyi görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verdi.

ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞTÜ

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince yaşamını yitirdiği tespit edilen kadının, apartmanın dördüncü katındaki evinde yalnız yaşayan Bani Çetinbilek olduğu belirlendi. Çetinbilek'in cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Talihsiz kadının asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybettiği düşünülüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.