Kırşehir'de art arda 3 Deprem

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2016 - 08:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de art arda 3 Deprem

Kırşehir Çiçekdağ Hacıduraklı köyü ve Çiçekdağa yakın Harmanpınar Köyün'de 3 ayrı deprem meydana geldi.   Kandilli Rasathanesi'nden edinilen bilgiye göre; ilk deprem gece 01:14 sıralarında Hacıduraklı köyünde 3.4 şiddetinde meydana geldi.Yerin 5 km altında meydana gelen depremin ardından aynı bölgeye 7 km uzaklıktaki Harmanpınar Köyünde ilk sarsıntıdan 6 dakika sonra yine yerin 5 km altında 2.5 şiddetinde başka bir sarsıntı yaşandı.Üçüncü sarsıntı ise bu ilk sarsıntıdan 1.5 saat sonra yaşandı.Son deprem yine yerin 5 km altında 3.6 şiddetinde gerçekleşti.Depremler Çiçekdağ'da paniğe neden olurken, Kırşehir'de ve Yerköy'de de hissedildi.  
Kırşehir Çiçekdağ Hacıduraklı köyü ve Çiçekdağa yakın Harmanpınar Köyün'de 3 ayrı deprem meydana geldi.

  Kandilli Rasathanesi'nden edinilen bilgiye göre; ilk deprem gece 01:14 sıralarında Hacıduraklı köyünde 3.4 şiddetinde meydana geldi.Yerin 5 km altında meydana gelen depremin ardından aynı bölgeye 7 km uzaklıktaki Harmanpınar Köyünde ilk sarsıntıdan 6 dakika sonra yine yerin 5 km altında 2.5 şiddetinde başka bir sarsıntı yaşandı.Üçüncü sarsıntı ise bu ilk sarsıntıdan 1.5 saat sonra yaşandı.Son deprem yine yerin 5 km altında 3.6 şiddetinde gerçekleşti.Depremler Çiçekdağ'da paniğe neden olurken, Kırşehir'de ve Yerköy'de de hissedildi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.