Kırşehir'de Araçlar Dinlenme Tesislerine Sığındı

YAŞAM 06.02.2023 - 11:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Araçlar Dinlenme Tesislerine Sığındı

Gece saatlerinden itibaren etkili olan kar ve tipi nedeniyle Ankara-Kayseri karayolunda trafik güç şekilde sağlanıyor.

Meteorolojinin uyarılarının ardından İç Anadolu Bölgesi'nde etkili kar yoğun kar yağışı ve tipi Kırşehir'de de oldukça etkili oluyor.     Kent merkezinde kar yağışı etkisini yitirirken Ankara-Kayseri karayolunda etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi nedeniyle trafik güçlükle sağlanıyor.     Trafiğin kontrollü sağlandığı bölgede şiddetli rüzgar ve sürgünler nedeniyle Ankara istikameti ve Kayseri istikametinde seyir halinde olan araçlar tesislerde durduruldu.     Karayolları ekiplerinin çalıştığı bölgede yol açıldı ama bir süre sonra etkili olan sürgünler nedeniyle yeniden kısa süre içerisinde kapandı.     Emniyet ve jandarma ekipleri sorumluluk alanlarında sürücüleri uyarırken, Kırşehir Valiliği de meteorolojik verilere göre buzlanma, sis ve don olaylarına karşı dikkatli olunmasını istedi.  
Gece saatlerinden itibaren etkili olan kar ve tipi nedeniyle Ankara-Kayseri karayolunda trafik güç şekilde sağlanıyor.

Meteorolojinin uyarılarının ardından İç Anadolu Bölgesi'nde etkili kar yoğun kar yağışı ve tipi Kırşehir'de de oldukça etkili oluyor.

 

 

Kent merkezinde kar yağışı etkisini yitirirken Ankara-Kayseri karayolunda etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi nedeniyle trafik güçlükle sağlanıyor.

 

 

Trafiğin kontrollü sağlandığı bölgede şiddetli rüzgar ve sürgünler nedeniyle Ankara istikameti ve Kayseri istikametinde seyir halinde olan araçlar tesislerde durduruldu.

 

 

Karayolları ekiplerinin çalıştığı bölgede yol açıldı ama bir süre sonra etkili olan sürgünler nedeniyle yeniden kısa süre içerisinde kapandı.

 

 

Emniyet ve jandarma ekipleri sorumluluk alanlarında sürücüleri uyarırken, Kırşehir Valiliği de meteorolojik verilere göre buzlanma, sis ve don olaylarına karşı dikkatli olunmasını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.