Kırşehir'de Araç Hırsızlıklarında Artış

ASAYİŞ 11.11.2022 - 11:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Araç Hırsızlıklarında Artış

Kırşehir'de son günlerde araç hırsızlıklarında önemli bir artış yaşanıyor.

Araç fiyatlarındaki fahiş artış nedeniyle düşük modelli araçlar bile 100 bin TL seviyesine yükseldi.Hal böyle olunca düz kontak yapılarak daha kolay çalınabilen bu araçlara yönelik hırsızlık vakalarında da ciddi bir artış yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Ahi Evran Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında Yusuf Bektaş isimli vatandaşın Toros model aracı, evinin önünden çalınmıştı.Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu araca ulaşıldığı öğrenildi.     Ancak aynı gece aynı mahallede Emre Yılmaz'a ait Şahin model aracın kimliği belirsiz kişilerce çalınmaya çalışıldığı sırada sahibinin durumu farketmesiyle birlikte hırsızların kaçtığı öğrenildi. DÜKKANIN ÖNÜNDEN PİKABI GÖTÜRDÜLER Kırşehir'de bir diğer hırsızlık vakası da Aşıkpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.Asansörcülük yapan Muzaffer ve İsmet Ceylan isimli kardeşlere ait olan 1998 Model Skoda pikap ve üzerindeki motosiklet  kimliği belirsiz kişilerce çalındı.Aracın son olarak Konya'da  görüldüğü belirlenirken motosikletin bulunduğu ancak pikaba hala ulaşılamadığı kaydedildi.Konuya ilişkin Muzaffer Ceylan, '' Bütün işimizi gördüğümüz araç çalınıyor gittiği yerde belli ama bir türlü ulaşılamıyor.3-4 binadan kazandığımız emeğimizi bir gecede götürebiliyorlar'' dedi.  
Kırşehir'de son günlerde araç hırsızlıklarında önemli bir artış yaşanıyor.

Araç fiyatlarındaki fahiş artış nedeniyle düşük modelli araçlar bile 100 bin TL seviyesine yükseldi.Hal böyle olunca düz kontak yapılarak daha kolay çalınabilen bu araçlara yönelik hırsızlık vakalarında da ciddi bir artış yaşanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Ahi Evran Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında Yusuf Bektaş isimli vatandaşın Toros model aracı, evinin önünden çalınmıştı.Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu araca ulaşıldığı öğrenildi.

 

 

Ancak aynı gece aynı mahallede Emre Yılmaz'a ait Şahin model aracın kimliği belirsiz kişilerce çalınmaya çalışıldığı sırada sahibinin durumu farketmesiyle birlikte hırsızların kaçtığı öğrenildi.

DÜKKANIN ÖNÜNDEN PİKABI GÖTÜRDÜLER

Kırşehir'de bir diğer hırsızlık vakası da Aşıkpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.Asansörcülük yapan Muzaffer ve İsmet Ceylan isimli kardeşlere ait olan 1998 Model Skoda pikap ve üzerindeki motosiklet  kimliği belirsiz kişilerce çalındı.Aracın son olarak Konya'da  görüldüğü belirlenirken motosikletin bulunduğu ancak pikaba hala ulaşılamadığı kaydedildi.Konuya ilişkin Muzaffer Ceylan, '' Bütün işimizi gördüğümüz araç çalınıyor gittiği yerde belli ama bir türlü ulaşılamıyor.3-4 binadan kazandığımız emeğimizi bir gecede götürebiliyorlar'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.