Kırşehir'de Araç Domuz Sürüsüne Çarptı , 1 Ölü 1 Yaralı

ASAYİŞ 22.12.2020 - 21:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Araç Domuz Sürüsüne Çarptı , 1 Ölü 1 Yaralı

Kırşehir'de son dönemde artan domuz sürüleri 1 kişinin ölümüne neden oldu.

Alınan bilgiye göre S. T. idaresindeki 06 ADA 60 plakalı otomobil, Kırıkkale-Kırşehir kara yolu Çiftçikmehmetağa köyü yakınlarında yola çıkan domuz sürüsüne çarptı. Çarpmanın etkisi ile devrilen otomobilde bulunan Metin Yıldırım, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü S.T. ise ambulansla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.   SÜRÜCÜLERİN HAYATINI TEHLİKEYE ATIYORLAR   Son bir kaç yıldır Kırşehir'de sık sık kırsal arazide görülen domuz sürülerinin, özellikle kış aylarında aç kaldıkları için Kırşehir şehir merkezine kadar geldikleri biliniyor.Sık sık vatandaşlar tarafından görüntülenen sürüler Ankara-Kayseri karayolu hattında da sık sık görülmeye başladı.Zaman zaman karayolunu kullanan domuz sürüleri sürücülerin hayatını da tehlikeye atıyor.
Kırşehir'de son dönemde artan domuz sürüleri 1 kişinin ölümüne neden oldu.

Alınan bilgiye göre S. T. idaresindeki 06 ADA 60 plakalı otomobil, Kırıkkale-Kırşehir kara yolu Çiftçikmehmetağa köyü yakınlarında yola çıkan domuz sürüsüne çarptı. Çarpmanın etkisi ile devrilen otomobilde bulunan Metin Yıldırım, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü S.T. ise ambulansla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

 

SÜRÜCÜLERİN HAYATINI TEHLİKEYE ATIYORLAR

 

Son bir kaç yıldır Kırşehir'de sık sık kırsal arazide görülen domuz sürülerinin, özellikle kış aylarında aç kaldıkları için Kırşehir şehir merkezine kadar geldikleri biliniyor.Sık sık vatandaşlar tarafından görüntülenen sürüler Ankara-Kayseri karayolu hattında da sık sık görülmeye başladı.Zaman zaman karayolunu kullanan domuz sürüleri sürücülerin hayatını da tehlikeye atıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.