Kırşehir'de Ağır Vakalar İçin Yeni Yoğum Bakım Ünitesi

SAĞLIK 20.11.2020 - 12:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Ağır Vakalar İçin Yeni Yoğum Bakım Ünitesi

Kırşehir'de Koronavirüslü hastalar için oluşturulan yoğun bakım ünitesinin dolmasının ardından 15 yataklı yeni yoğun bakım ünitesi hazır hale getirildi.

Kırşehir'de son dönemde artan koronavirüs vakaları ve ağır hasta sayısı ile birlikte yoğun bakım ünitesi de dolmuştu.Vakaların artış eğiliminde olması nedeniyle mevcut yoğun bakım üntiesine ek olarak 15 yataklı yeni yoğun bakım ünitesi de devreye alındı.     VALİ AKIN YENİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNİ GEZDİ   Öte yandan Kırşehir Valisi İbrahim Akın yeni yoğun bakım ünitesini görmek için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyarette bulundu.Ziyaretinde Vali Akın'a İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut ve İl Sağlık Südür Yardımcısı Dr. Mehmet Yetiş de eşlik etti.     Ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut ve hastane yöneticilerinden pandemi döneminde  yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali  İbrahim Akın, bu süreçte görevlerini özveri ile yerine getiren sağlık çalışanlarının önerilerine ve alınan tedbirlere uyarak sürecin yönetimine yardımcı olmamız gerektiğini söyleyerek “Sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmak için vatandaşlarımızdan salgınla mücadelede önemli kurallar olan maske, mesafe ve temizlik hususlarına uymada hassasiyet göstermelerini bekliyoruz. Koronavirüs ile mücadelede önemli görevler üstlenen başta sağlık personeli olmak üzere tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.     Vali Akın'ın ziyareti yapımı tamamlanarak hizmete açılan 15 Yataklı Covid-19 Yoğun Bakım Ünitesi ile MR Servisinde incelemelerde bulunması ve hastaneye yeni alınan MR (manyetik rezonans) cihazı ile sonulum cihazları hakkında bilgiler alması ile sona erdi.        
Kırşehir'de Koronavirüslü hastalar için oluşturulan yoğun bakım ünitesinin dolmasının ardından 15 yataklı yeni yoğun bakım ünitesi hazır hale getirildi.

Kırşehir'de son dönemde artan koronavirüs vakaları ve ağır hasta sayısı ile birlikte yoğun bakım ünitesi de dolmuştu.Vakaların artış eğiliminde olması nedeniyle mevcut yoğun bakım üntiesine ek olarak 15 yataklı yeni yoğun bakım ünitesi de devreye alındı.

 

 

VALİ AKIN YENİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNİ GEZDİ

 

Öte yandan Kırşehir Valisi İbrahim Akın yeni yoğun bakım ünitesini görmek için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyarette bulundu.Ziyaretinde Vali Akın'a İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut ve İl Sağlık Südür Yardımcısı Dr. Mehmet Yetiş de eşlik etti.

 

 

Ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut ve hastane yöneticilerinden pandemi döneminde  yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali  İbrahim Akın, bu süreçte görevlerini özveri ile yerine getiren sağlık çalışanlarının önerilerine ve alınan tedbirlere uyarak sürecin yönetimine yardımcı olmamız gerektiğini söyleyerek “Sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmak için vatandaşlarımızdan salgınla mücadelede önemli kurallar olan maske, mesafe ve temizlik hususlarına uymada hassasiyet göstermelerini bekliyoruz. Koronavirüs ile mücadelede önemli görevler üstlenen başta sağlık personeli olmak üzere tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

Vali Akın'ın ziyareti yapımı tamamlanarak hizmete açılan 15 Yataklı Covid-19 Yoğun Bakım Ünitesi ile MR Servisinde incelemelerde bulunması ve hastaneye yeni alınan MR (manyetik rezonans) cihazı ile sonulum cihazları hakkında bilgiler alması ile sona erdi.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.