Kırşehir'de Afganlılar Arasında Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü

ASAYİŞ 04.03.2021 - 18:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Afganlılar Arasında Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü

Kırşehir'de kavga eden Afganistan uyruklu iki kişiden biri bıçakla öldürüldü.

Alınan  bilgiye göre, Nasuh Dede Mahallesi Ahi Stadyumu yakınlarındaki sokakta karşılaşan ve aralarında husumet bulunan Afganistan uyruklu kağıt toplayıcısı A.V.Z. ile B.S. tartışmaya başladı.     Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.V.Z, bıçakla B.S'yi yaraladı.Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan B.S, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Yakalanan A.V.Z, polis merkezine götürüldü.
Kırşehir'de kavga eden Afganistan uyruklu iki kişiden biri bıçakla öldürüldü.

Alınan  bilgiye göre, Nasuh Dede Mahallesi Ahi Stadyumu yakınlarındaki sokakta karşılaşan ve aralarında husumet bulunan Afganistan uyruklu kağıt toplayıcısı A.V.Z. ile B.S. tartışmaya başladı.

 

 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.V.Z, bıçakla B.S'yi yaraladı.Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan B.S, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Yakalanan A.V.Z, polis merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.