Kırşehir'de Adını Gizleyen Hayırsever Mahallelinin Bakkal Borcunu Ödedi

YAŞAM 20.04.2020 - 14:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Adını Gizleyen Hayırsever Mahallelinin Bakkal Borcunu Ödedi

Kırşehir'de bir hayırsever bir mahalle bakkalına giderek veresiye defterindeki kayıtlı borcun tamamını sildirdi.

Kındam Mahallesinde bakkal işleten Beyhan Tekeli (40) ,  isminin açıklanmasını istemeyen bir kişinin gelerek veresiye defterindeki borçları kapatman istediğini belirtti.Bakkal sahibi ile birlikte defterdeki borçları hesaplayan hayırsever defterdeki bin liralık borcu ödeyip bölgeden ayrıldı. ''NE KADAR BORÇ VARSA TAMAMINI ÖDEYECEĞİM'' Bakkal Tekeli, ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını söyleyerek, "Eşimle birlikte iş yerinde oturuyorduk. Sabah saat 11.00 sıralarında biri geldi. Veresiye defterimi çıkartmamı istedi. "Ne kadar borç varsa toplar mısınız" diye sordu. Ben de "tamam toplayayım" dedim. Bütün borcu ödeyeceğini söyledi. Bin liralık borcu ödedi" dedi. Tekeli, borçlarının ödendiğini duyan vatandaşların şaşırdığını belirterek, "Kendisini tanımıyorum. Allah razı olsun. Buradaki ihtiyaç sahiplerinin hesabının tamamını kapattı. "Yine de bir şey olursa ara sıra uğrarız" dedi. Borcunu getiren müşterilere "borcunuz kapandı" dedim. Şaşkınlıkla karşıladılar" diye konuştu.  
Kırşehir'de bir hayırsever bir mahalle bakkalına giderek veresiye defterindeki kayıtlı borcun tamamını sildirdi.

Kındam Mahallesinde bakkal işleten Beyhan Tekeli (40) ,  isminin açıklanmasını istemeyen bir kişinin gelerek veresiye defterindeki borçları kapatman istediğini belirtti.Bakkal sahibi ile birlikte defterdeki borçları hesaplayan hayırsever defterdeki bin liralık borcu ödeyip bölgeden ayrıldı.

''NE KADAR BORÇ VARSA TAMAMINI ÖDEYECEĞİM''

Bakkal Tekeli, ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını söyleyerek, "Eşimle birlikte iş yerinde oturuyorduk. Sabah saat 11.00 sıralarında biri geldi. Veresiye defterimi çıkartmamı istedi. "Ne kadar borç varsa toplar mısınız" diye sordu. Ben de "tamam toplayayım" dedim. Bütün borcu ödeyeceğini söyledi. Bin liralık borcu ödedi" dedi.

Tekeli, borçlarının ödendiğini duyan vatandaşların şaşırdığını belirterek, "Kendisini tanımıyorum. Allah razı olsun. Buradaki ihtiyaç sahiplerinin hesabının tamamını kapattı. "Yine de bir şey olursa ara sıra uğrarız" dedi. Borcunu getiren müşterilere "borcunuz kapandı" dedim. Şaşkınlıkla karşıladılar" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.