Kırşehir'de Acemi Kasap Sayısı 200'ü Aştı

GÜNDEM 31.07.2020 - 21:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Acemi Kasap Sayısı 200'ü Aştı

Kurban Bayramı'nın ilk günüyle birlikte Kırşehir'de ki acemi kasaplar da hastanelerin yolunu tuttu.

Kırşehirli vatandaşlar belediye  tarafından belirlenen noktalarda sosyal mesafe ve maske kullanımı ile kurban kesimlerini gerçekleştirirken her yıl olduğu gibi bu yıl da gelenek bozulmadı.Çok sayıda acemi kasap çeşitli yerlerinden yaralanırak hastanelere akın etti.     Kırşehir'de günün farklı zamanlarında kendisini yaralayan ya da başkası tarafından yaralanarak tedavi altına alınan kişi sayısı 200'ü aştı.Kırşehir merkezde ise 138 acemi kasap Kırşehir Eğitim ve Araştırma hastanesine başvurdu.Ağır şekilde yaralanan bir kişi ise Kayseri'ye sevk edildi.  
Kurban Bayramı'nın ilk günüyle birlikte Kırşehir'de ki acemi kasaplar da hastanelerin yolunu tuttu.

Kırşehirli vatandaşlar belediye  tarafından belirlenen noktalarda sosyal mesafe ve maske kullanımı ile kurban kesimlerini gerçekleştirirken her yıl olduğu gibi bu yıl da gelenek bozulmadı.Çok sayıda acemi kasap çeşitli yerlerinden yaralanırak hastanelere akın etti.

 

 

Kırşehir'de günün farklı zamanlarında kendisini yaralayan ya da başkası tarafından yaralanarak tedavi altına alınan kişi sayısı 200'ü aştı.Kırşehir merkezde ise 138 acemi kasap Kırşehir Eğitim ve Araştırma hastanesine başvurdu.Ağır şekilde yaralanan bir kişi ise Kayseri'ye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.