Kırşehir'de 96 Yaşındaki Hayri Amca Koronavirüs'ü Yendi

YAŞAM 17.12.2020 - 11:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 96 Yaşındaki Hayri Amca Koronavirüs'ü Yendi

Kırşehir'de 95 yaşındaki Havva ninenin ardından 96 yaşındaki Hayri amca da koronavirüsü yenmeyi başardı.

Kırşehir’in Mucur İlçesi’nde yaşan 96 yaşındaki Hayri Albayrak ‘ın önce gelini ve oğlunun Koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. FİTAS (Filyasyon ve İzolasyon Takip Sistemi)  kaydı oluşturulan Hayri Albayrak’ın şikâyetlerinin başlaması üzerine  Mucur Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı  filyasyon ekibince  evine gidilerek evinde COVİD-19 testine için sürüntü numunesi alındı ve erken dönemde de ilâçları başlandı.        Hastane başvurusu olmadan süreci evinde geçiren, İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince takip edilen hasta;  ilaçlarını düzenli kullandığı, çocuklarının kendisine çok iyi baktığını, beslenmesine dikkat ettiğini belirterek kendisiyle ilgilenen Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü’ne, Mucur Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı  Dr. Yelda ÖZTÜRK’e ve  sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Kırşehir'de 95 yaşındaki Havva ninenin ardından 96 yaşındaki Hayri amca da koronavirüsü yenmeyi başardı.

Kırşehir’in Mucur İlçesi’nde yaşan 96 yaşındaki Hayri Albayrak ‘ın önce gelini ve oğlunun Koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. FİTAS (Filyasyon ve İzolasyon Takip Sistemi)  kaydı oluşturulan Hayri Albayrak’ın şikâyetlerinin başlaması üzerine  Mucur Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı  filyasyon ekibince  evine gidilerek evinde COVİD-19 testine için sürüntü numunesi alındı ve erken dönemde de ilâçları başlandı.   

 

 

Hastane başvurusu olmadan süreci evinde geçiren, İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince takip edilen hasta;  ilaçlarını düzenli kullandığı, çocuklarının kendisine çok iyi baktığını, beslenmesine dikkat ettiğini belirterek kendisiyle ilgilenen Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü’ne, Mucur Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı  Dr. Yelda ÖZTÜRK’e ve  sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.