Kırşehir'de 95 Yaşındaki Havva Nine Koronavirüsü Alt Etti

YAŞAM 11.12.2020 - 19:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 95 Yaşındaki Havva Nine Koronavirüsü Alt Etti

Kırşehir'de 95 yaşındaki Havva Korkmaz yakalandığı koronavirüsü yenmeyi başardı.

Kaman Merkez'de oğlu Fehmi Korkmaz ile birlikte yaşayan Havva Korkmaz bir süre önce koronavirüs şikayetiyle hastaneye başvurdu.Yapılan test sonucu pozitif çıkan yaşlı kadın daha sonra solunum cihazına bağlandı.Bir süre hastanede tedavi gören yaşlı kadın daha sonra tedavi için evine gönderildi.     Evde ilaç tedavisi uygulunan 95 yaşındaki Havva nine nefes darlığı ve öksürük dışında herhangi bir rahatsızlık yaşamadı.Kalp ve tansiyon hastalığı da bulunan yaşlı kadın ilaç tedavisinin ardından sağlığına kavuşmayı başardı.     Oğlu ve gelininin kendisine çok iyi baktığını ve torunlarıyla birlikte mutlu bir hayat sürdüğünü belirten Korkmaz, yüksek moralin hastalığı yenmesinde çok etkili olduğunu belirtti.  
Kırşehir'de 95 yaşındaki Havva Korkmaz yakalandığı koronavirüsü yenmeyi başardı.

Kaman Merkez'de oğlu Fehmi Korkmaz ile birlikte yaşayan Havva Korkmaz bir süre önce koronavirüs şikayetiyle hastaneye başvurdu.Yapılan test sonucu pozitif çıkan yaşlı kadın daha sonra solunum cihazına bağlandı.Bir süre hastanede tedavi gören yaşlı kadın daha sonra tedavi için evine gönderildi.

 

 

Evde ilaç tedavisi uygulunan 95 yaşındaki Havva nine nefes darlığı ve öksürük dışında herhangi bir rahatsızlık yaşamadı.Kalp ve tansiyon hastalığı da bulunan yaşlı kadın ilaç tedavisinin ardından sağlığına kavuşmayı başardı.

 

 

Oğlu ve gelininin kendisine çok iyi baktığını ve torunlarıyla birlikte mutlu bir hayat sürdüğünü belirten Korkmaz, yüksek moralin hastalığı yenmesinde çok etkili olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.