Kırşehir'de 91 Köye Ulaşım Sağlalanamıyor

GÜNDEM 23.01.2022 - 16:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 91 Köye Ulaşım Sağlalanamıyor

Kırşehir'de yoğun kar yağışı nedeniyle 91 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.

Gündüz saatlerinde etkili olan kuvvetli fırtına nedeniyle devrilen elektrik direkleri sonucu Kaman ve Akpınar'da çok sayıda köye elektrik verilemiyordu.Elektrik olmaması nedeniyle su pompalarının çalışmaması nedeniyle aynı zamanda bu köylere su da verilemez olmuştu.Köylerde yaşayan vatandaşlar elektrik ve su olmaması nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşarken akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte yine birçok köye ulaşım kapandı.   91 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI Kırşehir'de dün gece saatlerinden bu yana devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle birçok köy yolu ulaşıma kapanırken, 91 köy ile hala bağlantı sağlanamıyor.İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir merkezde 21, Akçakent'te 7, Akpınar'da 7, Boztepe'de 4, Çiçekdağı'nda 24, Kaman'da 17, Mucur'da 11 olmak üzere 91 köy yolu ulaşıma kapandı.   Kar Yağışı Nedeniyle Çiçekdağı'nda Jandarma Ekipleri de Yolda kaldı.Ekiplere vatandaşlar yardım etti.    
Kırşehir'de yoğun kar yağışı nedeniyle 91 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.

Gündüz saatlerinde etkili olan kuvvetli fırtına nedeniyle devrilen elektrik direkleri sonucu Kaman ve Akpınar'da çok sayıda köye elektrik verilemiyordu.Elektrik olmaması nedeniyle su pompalarının çalışmaması nedeniyle aynı zamanda bu köylere su da verilemez olmuştu.Köylerde yaşayan vatandaşlar elektrik ve su olmaması nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşarken akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte yine birçok köye ulaşım kapandı.

 

91 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

Kırşehir'de dün gece saatlerinden bu yana devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle birçok köy yolu ulaşıma kapanırken, 91 köy ile hala bağlantı sağlanamıyor.İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir merkezde 21, Akçakent'te 7, Akpınar'da 7, Boztepe'de 4, Çiçekdağı'nda 24, Kaman'da 17, Mucur'da 11 olmak üzere 91 köy yolu ulaşıma kapandı.

 

Kar Yağışı Nedeniyle Çiçekdağı'nda Jandarma Ekipleri de Yolda kaldı.Ekiplere vatandaşlar yardım etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.