Kırşehir’de 88 okula beyaz bayrak

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2017 - 14:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir’de 88 okula beyaz bayrak

Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ortak ‘Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul’ projesi kapsamında 88 okula beyaz bayrak verildi. Proje kapsamında 88 okul beyaz bayrak alırken 15 okulda beslenme dostu okul sertifikası aldı. Projenin ortaklaşa bir çalışma ile yapıldığını belirten Halk Sağlığı Müdürü Bekir Demirbaş, çocukların beden ve ruh sağlığını geliştirmek adına başlatılan projenin önemli olduğunu söyledi. Demirbaş, “Proje yaşam kalitesini yükseltmek ve hijyen konusunda yeterli eğitimi almış bilinçli nesiller yetiştirmek için hazırlandı" dedi. Proje kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Sağlık çalışanları biraraya geldi.
Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ortak ‘Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul’ projesi kapsamında 88 okula beyaz bayrak verildi.

Proje kapsamında 88 okul beyaz bayrak alırken 15 okulda beslenme dostu okul sertifikası aldı. Projenin ortaklaşa bir çalışma ile yapıldığını belirten Halk Sağlığı Müdürü Bekir Demirbaş, çocukların beden ve ruh sağlığını geliştirmek adına başlatılan projenin önemli olduğunu söyledi. Demirbaş, “Proje yaşam kalitesini yükseltmek ve hijyen konusunda yeterli eğitimi almış bilinçli nesiller yetiştirmek için hazırlandı" dedi. Proje kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Sağlık çalışanları biraraya geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.