Kırşehir'de 7 Kız Öğrenciye İstismar İddiası

EĞİTİM 16.01.2023 - 08:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 7 Kız Öğrenciye İstismar İddiası

Kırşehir'de bir okulun pansiyonunda kalan ve yaşları 13 ile 14 arasında değişen 7 kız öğrencinin okul müdür yardımcısı tarafından istismar edildiği ortaya çıktı.

Olay, 2021 yılının sonlarında Kaman'daki Fen Lisesi'nin pansiyonunda meydana geldi.İddiaya göre Pansiyondan da sorumlu Okulun Müdür Yardımcısı N.A., yaşları 13 ile 14 arasında değişen yedi kız öğrenciyi istismar etti.Çocuklar, ilk başta kendilerine ‘babacan’ davrandığını belirttikleri müdür yardımcısının davranışlarının giderek değişmeye başladığını kaydetti. Müdür yardımcısının pansiyonda kalan kızlardan birine, “Bundan sonra yalnızca benim yanımda açık giyineceksin” dediği iddia edildi. Öte yandan müdür yardımcısının N.A.'nın yasak olmasına karşın kızların kaldığı odalara haber vermeksizin girip çıktığı da öne sürüldü. İstismar mağduru çocuklardan birinin okul dışındaki bir markette müdür yardımcısı tarafından  sıkıştırıldığı da iddialar arasında yer aldı.   DURUŞMA 31 OCAK'TA GÖRÜLECEK Müdür yardımcısı N.A. geçen yıl nisan ayında tutuklandı ve Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına başlandı. Çelişkili beyan verdikleri gerekçesiyle çocukların dört kere ifadeleri alınırken zanlı avukatının çocuklara, “Hocan yatakta sana dokunduğunda bir şey hissettin mi?” diye sorduğu ifade edildi. Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan okul müdür yardımcısına yönelik kararın 31 Ocak’ta görülecek mahkemede verileceği kaydedildi.    
Kırşehir'de bir okulun pansiyonunda kalan ve yaşları 13 ile 14 arasında değişen 7 kız öğrencinin okul müdür yardımcısı tarafından istismar edildiği ortaya çıktı.

Olay, 2021 yılının sonlarında Kaman'daki Fen Lisesi'nin pansiyonunda meydana geldi.İddiaya göre Pansiyondan da sorumlu Okulun Müdür Yardımcısı N.A., yaşları 13 ile 14 arasında değişen yedi kız öğrenciyi istismar etti.Çocuklar, ilk başta kendilerine ‘babacan’ davrandığını belirttikleri müdür yardımcısının davranışlarının giderek değişmeye başladığını kaydetti. Müdür yardımcısının pansiyonda kalan kızlardan birine, “Bundan sonra yalnızca benim yanımda açık giyineceksin” dediği iddia edildi. Öte yandan müdür yardımcısının N.A.'nın yasak olmasına karşın kızların kaldığı odalara haber vermeksizin girip çıktığı da öne sürüldü. İstismar mağduru çocuklardan birinin okul dışındaki bir markette müdür yardımcısı tarafından  sıkıştırıldığı da iddialar arasında yer aldı.

 

DURUŞMA 31 OCAK'TA GÖRÜLECEK

Müdür yardımcısı N.A. geçen yıl nisan ayında tutuklandı ve Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına başlandı. Çelişkili beyan verdikleri gerekçesiyle çocukların dört kere ifadeleri alınırken zanlı avukatının çocuklara, “Hocan yatakta sana dokunduğunda bir şey hissettin mi?” diye sorduğu ifade edildi. Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan okul müdür yardımcısına yönelik kararın 31 Ocak’ta görülecek mahkemede verileceği kaydedildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.