Kırşehir'de 5 Bin Kişilik İftar

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2017 - 10:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 5 Bin Kişilik İftar

Belediye tarafından Cacabey Meydanında düzenlenen iftarda Kırşehir bürokrasisi ve siyasi temsilciler bir araya geldi. İftar öncesinde konuşma yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , “Kargaşaların olduğu coğrafyalara da dua edelim ki bir an önce ülkelerine huzur gelsin. Birlikte olmanın mutluluğunu da bizler yaşıyoruz. Birlikteliğimize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız ülkemize ve insanımıza hizmet edebilmek. Şoförler ve Otomobilciler Odasına bağlı dolmuşçulara da seslenen Belediye Başkanı, ulaşım mastır planını bir kere daha hatırlatarak amaçlarının Kırşehir’de dolmuşçularla birlikte yaşanan sorunu çözmek olduğunu ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti: “Arzumuz dolmuşçularla birlikte sorunu çözmek. Kırşehir’in geleceğini de hiç kimseye ipotek etmeyiz. Bu şehirde biz modern otobüslerle kameralı sistemlerle uydu takip sistemleri ile akıllı duraklarla bu şehrin ulaşımını sağlamazsak o zaman bütün bu yatırımlar anlamsız hale gelir. Allah’ın izni ile bunu yapacağız. Yeni otobüsleri almak için 10 milyonluk kredimiz onaylandı.” Cacabey Meydanında Belediye tarafından düzenlenen iftar programına Vali Necati Şentürk, Cumhuriyet Başsavcısı, Ağır Ceza Reisi, AK Parti Milletvekilleri, CHP İl Başkanı, MHP İl Başkanı, AK Parti İl Başkanı, STK Temsilcileri ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
Belediye tarafından Cacabey Meydanında düzenlenen iftarda Kırşehir bürokrasisi ve siyasi temsilciler bir araya geldi.

İftar öncesinde konuşma yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , “Kargaşaların olduğu coğrafyalara da dua edelim ki bir an önce ülkelerine huzur gelsin. Birlikte olmanın mutluluğunu da bizler yaşıyoruz. Birlikteliğimize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız ülkemize ve insanımıza hizmet edebilmek.

Şoförler ve Otomobilciler Odasına bağlı dolmuşçulara da seslenen Belediye Başkanı, ulaşım mastır planını bir kere daha hatırlatarak amaçlarının Kırşehir’de dolmuşçularla birlikte yaşanan sorunu çözmek olduğunu ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti: “Arzumuz dolmuşçularla birlikte sorunu çözmek. Kırşehir’in geleceğini de hiç kimseye ipotek etmeyiz. Bu şehirde biz modern otobüslerle kameralı sistemlerle uydu takip sistemleri ile akıllı duraklarla bu şehrin ulaşımını sağlamazsak o zaman bütün bu yatırımlar anlamsız hale gelir. Allah’ın izni ile bunu yapacağız. Yeni otobüsleri almak için 10 milyonluk kredimiz onaylandı.” Cacabey Meydanında Belediye tarafından düzenlenen iftar programına Vali Necati Şentürk, Cumhuriyet Başsavcısı, Ağır Ceza Reisi, AK Parti Milletvekilleri, CHP İl Başkanı, MHP İl Başkanı, AK Parti İl Başkanı, STK Temsilcileri ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.