Kırşehir'de 4 Farklı Olayda 5 Yaralı

ASAYİŞ 25.04.2022 - 01:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 4 Farklı Olayda 5 Yaralı

Kırşehir'de son 24 saatte meydana gelen 4 farklı olayda 5 kişi yaralandı.

İlk olay Kırşehir-Kayseri karayolunda meydana geldi. E.L. yönetimindeki 44 ACN 534 plakalı kamyon, aynı yönde seyreden O.Y. yönetimindeki 58 ABM 298 plakalı otomobille Mucur ilçe kavşağında çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan M.Y. ile A.Y. yaralandı.Yaralılar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.   2 YARALAMA OLAYI İkinci olay Kırşehir merkez Kuşdilli Mahallesi'nde meydana geldi.21 yaşındaki T. D. bir tartışma sonucu bıçaklandı.Hastaneye kaldırılan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.Bir diğer yaralamalı olay ise Kaman'da meydana geldi.Değirmenözü Göletinde yine bir tartışma sonucu 39 yaşındaki S.E. yaralandı.Hastaneye kaldırılan genç adamın tedavisi devam ediyor.Bu iki olay ile ilgili failler ise gözaltına alındı.   PETLAS'TA İŞ KAZASI 24 yaşındaki Petlas çalışanı Murat Karakaya yüksekten düşme sonucu yaralandı.Karakaya tedavi için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken durumunun iyi olduğu öğrenildi.  
Kırşehir'de son 24 saatte meydana gelen 4 farklı olayda 5 kişi yaralandı.

İlk olay Kırşehir-Kayseri karayolunda meydana geldi. E.L. yönetimindeki 44 ACN 534 plakalı kamyon, aynı yönde seyreden O.Y. yönetimindeki 58 ABM 298 plakalı otomobille Mucur ilçe kavşağında çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan M.Y. ile A.Y. yaralandı.Yaralılar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

2 YARALAMA OLAYI

İkinci olay Kırşehir merkez Kuşdilli Mahallesi'nde meydana geldi.21 yaşındaki T. D. bir tartışma sonucu bıçaklandı.Hastaneye kaldırılan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.Bir diğer yaralamalı olay ise Kaman'da meydana geldi.Değirmenözü Göletinde yine bir tartışma sonucu 39 yaşındaki S.E. yaralandı.Hastaneye kaldırılan genç adamın tedavisi devam ediyor.Bu iki olay ile ilgili failler ise gözaltına alındı.

 

PETLAS'TA İŞ KAZASI

24 yaşındaki Petlas çalışanı Murat Karakaya yüksekten düşme sonucu yaralandı.Karakaya tedavi için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.