Kırşehir'de 4 Farklı Adrese Fuhuş Operasyonu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2019 - 21:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 4 Farklı Adrese Fuhuş Operasyonu

Kırşehir'de 4 farklı adrese yapılan fuhuş operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.Fuhuş yapılan adresler mühürlendi. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri , Ahi Evran , Aşık Paşa ve Kındam Mahallelerinde bulunan 4 farklı adrese fuhuş yaptıkları ihbarı üzerine operasyon düzenledi.4 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda Azerbaycan uyruklu A.N.(34), A.H.(39), N.A.(33) ve Türkmenistan uyruklu u A.B.(27) gözaltına alındı. Fuhuş yaptıkları öne sürülen 4 kadından Azerbaycan uyruklu A.H.(39)'nin bulaşıcı hastalık olan VDR1 virüsü olduğu tespit edildi. Haklarında yasal işlem yapılan 4 kadın daha sonra sınır dışı edildi. EVLER MÜHÜRLENDİ Hakkında  fuhşa teşvik, aracılık ve zorlama suçundan M.G.(53), S.T.(33.), S.A.(32) adlı  kişilere 1593 sayılı Hıfzı sıhha kanununa göre idari işlem yapıldı. Zührevi Hastalık ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu Kararı gereğince 4 ikametle mühürle kapatıldı.

Kırşehir'de 4 farklı adrese yapılan fuhuş operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.Fuhuş yapılan adresler mühürlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri , Ahi Evran , Aşık Paşa ve Kındam Mahallelerinde bulunan 4 farklı adrese fuhuş yaptıkları ihbarı üzerine operasyon düzenledi.4 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda Azerbaycan uyruklu A.N.(34), A.H.(39), N.A.(33) ve Türkmenistan uyruklu u A.B.(27) gözaltına alındı. Fuhuş yaptıkları öne sürülen 4 kadından Azerbaycan uyruklu A.H.(39)'nin bulaşıcı hastalık olan VDR1 virüsü olduğu tespit edildi. Haklarında yasal işlem yapılan 4 kadın daha sonra sınır dışı edildi.

EVLER MÜHÜRLENDİ

Hakkında  fuhşa teşvik, aracılık ve zorlama suçundan M.G.(53), S.T.(33.), S.A.(32) adlı  kişilere 1593 sayılı Hıfzı sıhha kanununa göre idari işlem yapıldı.
Zührevi Hastalık ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu Kararı gereğince 4 ikametle mühürle kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.