Kırşehir'de 4 Başkan Bir Araya Geldi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2020 - 17:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 4 Başkan Bir Araya Geldi

Koronavirüs ile mücadele tüm yurtta olduğu Kırşehir'de de devam ediyor.Dezenfekte , temizlik , 65 yaş ve kronik rahatsızlığı olan hastalara yardım sağlayan Kırşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile değerlendirme toplantısı yaptı. Kırşehir Valiliği ile birlikte koordinasyon halinde olan Kırşehir Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarına hız vermişti.Türkiye genelinde virüs vakalarının artması ile birlikte cadde ve sokaklarda temizl çlaışmalarına da hız veren Kırşehir Belediyesi bir taraftan da 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. 4 BAŞKANDAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI Kırşehir merkezde olduğu gibi ilçelerde de koronavirüsü ile ilgili çalışmalar devam ediyor.İlçelerle birlikte koordinasyon toplantısı kapsamında Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun ev sahipliğinde bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.Toplantıya Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok , Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan katıldı.Toplantıda il genelinde ypaılan çalışmalar ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. KIRŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ Kırşehir'de koronavirüsü ile mücadele kapsamında dezenfekte , cadde temizliği ve sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi çalışmalarının devam ettiğini belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evinin ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışma başlatıldı. Belediyemizin, Zabıta 153ve Halkın Masası hattını arayan vatandaşlarımızın evine zabıta ekiplerimizi göndererek talep ve siparişlerini alıp yine aynı şekilde kendilerine teslim ediyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak ekibimizle birlikte her zaman olduğu gibi bu zorlu süreçte de hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için Alo 153 Zabıta ve Halkın Masası hattını aramaları halinde ihtiyaç konusunda kendilerine yardımcı olmaya devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimizin işleri olmadıkça evde kalmaları, toplu olarak bir arada bulunmamaları ve hijyen kurallarına uymalarını önemle rica eder, tüm hemşerilerime sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum" dedi.

Koronavirüs ile mücadele tüm yurtta olduğu Kırşehir'de de devam ediyor.Dezenfekte , temizlik , 65 yaş ve kronik rahatsızlığı olan hastalara yardım sağlayan Kırşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Kırşehir Valiliği ile birlikte koordinasyon halinde olan Kırşehir Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarına hız vermişti.Türkiye genelinde virüs vakalarının artması ile birlikte cadde ve sokaklarda temizl çlaışmalarına da hız veren Kırşehir Belediyesi bir taraftan da 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

4 BAŞKANDAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Kırşehir merkezde olduğu gibi ilçelerde de koronavirüsü ile ilgili çalışmalar devam ediyor.İlçelerle birlikte koordinasyon toplantısı kapsamında Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun ev sahipliğinde bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.Toplantıya Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok , Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan katıldı.Toplantıda il genelinde ypaılan çalışmalar ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

KIRŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Kırşehir'de koronavirüsü ile mücadele kapsamında dezenfekte , cadde temizliği ve sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi çalışmalarının devam ettiğini belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evinin ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışma başlatıldı. Belediyemizin, Zabıta 153ve Halkın Masası hattını arayan vatandaşlarımızın evine zabıta ekiplerimizi göndererek talep ve siparişlerini alıp yine aynı şekilde kendilerine teslim ediyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak ekibimizle birlikte her zaman olduğu gibi bu zorlu süreçte de hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için Alo 153 Zabıta ve Halkın Masası hattını aramaları halinde ihtiyaç konusunda kendilerine yardımcı olmaya devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimizin işleri olmadıkça evde kalmaları, toplu olarak bir arada bulunmamaları ve hijyen kurallarına uymalarını önemle rica eder, tüm hemşerilerime sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.