Kırşehir'de 31 Yaşındaki Sporcu Genç Covid-19'a Yenik Düştü

SAĞLIK 31.10.2021 - 11:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 31 Yaşındaki Sporcu Genç Covid-19'a Yenik Düştü

Kırşehir'de 31 yaşndaki sporcu genç, koronavirüse yenik düştü.

Karayolları Kırşehir Şube Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilen Ali Akat (31) bir süre önce koronavirüs şikayetiyle hastaneye başvurdu.Yapılan testi pozitif çıkan Akat, durumu ağırlaşınca hastanede tedavi altına alındı.Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ve entübe olan talihsiz genç hayatını kaybetti.Ali Akat'ın cenazesinin öğlen namazına müteakip Dinekbağ Suludere mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.     NE SİGARA İÇERDİ NE ALKOL Öte yandan covid-19 nedeniyle hayatanı kaybeden Ali Akat'ın spor hocası Arif Harman sosyal medyadan yaptığı paylaşımda , '' 10 yıllık öğrencim Ali Akat maalesef henüz 31 yaşında covid'e yenik düştü hayatı boyunca ne sigara içti nede alkol defalarca söyledim , ''Ali aşını ol'' diye ama ''hocam ben covide inanmıyorum her şey Allah'tan'' derdi. Ali Akat'ın Son Paylaşımı ise Yürekleri Burktu
Kırşehir'de 31 yaşndaki sporcu genç, koronavirüse yenik düştü.

Karayolları Kırşehir Şube Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilen Ali Akat (31) bir süre önce koronavirüs şikayetiyle hastaneye başvurdu.Yapılan testi pozitif çıkan Akat, durumu ağırlaşınca hastanede tedavi altına alındı.Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ve entübe olan talihsiz genç hayatını kaybetti.Ali Akat'ın cenazesinin öğlen namazına müteakip Dinekbağ Suludere mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

 

 

NE SİGARA İÇERDİ NE ALKOL

Öte yandan covid-19 nedeniyle hayatanı kaybeden Ali Akat'ın spor hocası Arif Harman sosyal medyadan yaptığı paylaşımda , '' 10 yıllık öğrencim Ali Akat maalesef henüz 31 yaşında covid'e yenik düştü hayatı boyunca ne sigara içti nede alkol defalarca söyledim , ''Ali aşını ol'' diye ama ''hocam ben covide inanmıyorum her şey Allah'tan'' derdi.

Ali Akat'ın Son Paylaşımı ise Yürekleri Burktu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.