Kırşehir'de, 300 Dolar Bozdurana İç DIş Yıkama Bedava

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2016 - 20:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de, 300 Dolar Bozdurana İç DIş Yıkama Bedava

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Doları  bozdurun, Altına, Türk Lirasına yatırın'' çağrısı üzerine, oto yıkamacı Ramazan Yurtsever kampanya başlattı. Dolara hayır sloganıyla harekete geçen Yurtsever oto yıkamanın sahibi Ramazan Yurtsever , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu çağrısını yerine getirmenin bir vatandaşlık görevi olduğunu ve 300 dolar bozdurup makbuzu ile gelene iç ve dış yıkamanın bedava olduğunu belirtti.Ramazan Yurtsever. Tüm Kırşehirlileri hem dolarlarını bozdurmaya hem de Terme Caddesi kasaplar carsisi arkasi sembol reklam yanında bulunan oto yıkama dükkanına davet etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Doları  bozdurun, Altına, Türk Lirasına yatırın'' çağrısı üzerine, oto yıkamacı Ramazan Yurtsever kampanya başlattı.

Dolara hayır sloganıyla harekete geçen Yurtsever oto yıkamanın sahibi Ramazan Yurtsever , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu çağrısını yerine getirmenin bir vatandaşlık görevi olduğunu ve 300 dolar bozdurup makbuzu ile gelene iç ve dış yıkamanın bedava olduğunu belirtti.Ramazan Yurtsever. Tüm Kırşehirlileri hem dolarlarını bozdurmaya hem de Terme Caddesi kasaplar carsisi arkasi sembol reklam yanında bulunan oto yıkama dükkanına davet etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.