Kırşehir'de 3 Polis, 1 Doktor, 5 Devlet Memuru Gözaltına alındı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2016 - 17:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 3 Polis, 1 Doktor, 5 Devlet Memuru Gözaltına alındı

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 3 polis, 1 doktor ve 5 devlet memuru, göz altına alındı.   Haklarında yakalama kararı bulunan ve ''ByLock''u kullandıkları tespit edilen zanlılar, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde farklı adreslerde gözaltına alındı. İkamet adreslerinde göz altına alınan zanlıların evlerinde ve araçlarında ele geçirilen dijital dökümanlara da el konuldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan polis memurları H.K, A.D, doktor T.T, kamu görevlileri O.Ü, Y.O, B.K ve Y.Ş, tutuklandı. Zanlılardan 2'si adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.    
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 3 polis, 1 doktor ve 5 devlet memuru, göz altına alındı.

  Haklarında yakalama kararı bulunan ve ''ByLock''u kullandıkları tespit edilen zanlılar, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde farklı adreslerde gözaltına alındı. İkamet adreslerinde göz altına alınan zanlıların evlerinde ve araçlarında ele geçirilen dijital dökümanlara da el konuldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan polis memurları H.K, A.D, doktor T.T, kamu görevlileri O.Ü, Y.O, B.K ve Y.Ş, tutuklandı. Zanlılardan 2'si adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.