Kırşehir'de 3 Farklı Yerde 3 Ayrı Kaza: 11 Yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2016 - 10:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 3 Farklı Yerde 3 Ayrı Kaza: 11 Yaralı

Ankara-Kayseri karayolu , Boztepe İlçesi ve Mucur Kurugöl'de meydana gelen 3 kaza da 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre M.K.S. yönetimindeki 19 AB 429 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında Ankara-Kayseri karayolu üzeri türbe kavşağında kaldırıma çarparak takla atıp parka girdi. Kaza da otomobilde bulunan sürücü ile birlikte N.C.A, H.İ.Ö yaralanarak tedavi altına alındı. Boztepe yolu üzerinde meydana gelen başka bir kaza da ise direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü efüje çarparak durabildi. Meydana gelen kaza da R.G., S.G., Y.T., yaralandı. Yaşanan kazalarda yaralılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı, polis kazalarla ilgili inceleme başlattı. TAKSİ KARGO KAMYONUNA ARKADAN GİRDİ   Mucur İlçesinde meydana gelen bir diğer kazada ise gece 2:00 sıralarında Kurugöl Köyü Kavşağında 71 DF 277 plakalı araç, ana yola çıkarken ptt kargo kamyonuna arkadan çarptı.Kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
Ankara-Kayseri karayolu , Boztepe İlçesi ve Mucur Kurugöl'de meydana gelen 3 kaza da 11 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre M.K.S. yönetimindeki 19 AB 429 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında Ankara-Kayseri karayolu üzeri türbe kavşağında kaldırıma çarparak takla atıp parka girdi. Kaza da otomobilde bulunan sürücü ile birlikte N.C.A, H.İ.Ö yaralanarak tedavi altına alındı. Boztepe yolu üzerinde meydana gelen başka bir kaza da ise direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü efüje çarparak durabildi. Meydana gelen kaza da R.G., S.G., Y.T., yaralandı. Yaşanan kazalarda yaralılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı, polis kazalarla ilgili inceleme başlattı. TAKSİ KARGO KAMYONUNA ARKADAN GİRDİ

  Mucur İlçesinde meydana gelen bir diğer kazada ise gece 2:00 sıralarında Kurugöl Köyü Kavşağında 71 DF 277 plakalı araç, ana yola çıkarken ptt kargo kamyonuna arkadan çarptı.Kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.