Kırşehir'de 2005 Yılında Ölen 3 Kadın Cinayete Kurban Gitmiş

ASAYİŞ 11.06.2021 - 11:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 2005 Yılında Ölen 3 Kadın Cinayete Kurban Gitmiş

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nün faili cinayetlerin çözülmesi için başlattığı çalışma sonucu 2 cinayet zanlısı 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre , 2005 yılında 63 yaşındaki Seher Alder'in  ölmesiyle ilgili araştırma başlatan Polis, hem bu olayı hem de 2 farklı olayın daha cinayet olduğunu tespit etti.Cinayetler , derin ve detaylı çalışma ve alınan ifadeler ile birlikte çözülmeye başlandı.Sorgu sırasında tanık ve gizli tanıkları dinleyen polis, kadınların ölümleri ile ilgili çalışma başlattı.      Bahçeli Evler Mahallesi'nde yaşayan 65 yaşındaki Mehlinaz Ayatay 2005 yılında kayıp olarak , yine aynı yıl 63 yaşında yaşamını yitiren Sultan Boran ise 2005 yılında normal ölüm olarak kayıtlara geçmişti ancak Polis ekipleri iki talihsiz kadının da cinayete kurban gittiğini belirledi.      Kırşehir merkez ile birlikte 6 ilde  araştırmalar derinleştirilerek sürdürüldü. Yapılan çalışmalar sonucu 5 şüpheli, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Kırşehir merkezde gözaltına alınan D.Ç., D.Ş., B.E., M.K., E.Ş., Cinayet Büro ekipleri tarafından ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi.     Cinayete kurban gittiği belirlenen kadınlardan Sultan Boran'ın evinde boğularak , Mehlinaz Ayatay kuyuya atılarak, Seher Alder ise ise tarlada gömülü olarak bulunmuştu.  
Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nün faili cinayetlerin çözülmesi için başlattığı çalışma sonucu 2 cinayet zanlısı 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre , 2005 yılında 63 yaşındaki Seher Alder'in  ölmesiyle ilgili araştırma başlatan Polis, hem bu olayı hem de 2 farklı olayın daha cinayet olduğunu tespit etti.Cinayetler , derin ve detaylı çalışma ve alınan ifadeler ile birlikte çözülmeye başlandı.Sorgu sırasında tanık ve gizli tanıkları dinleyen polis, kadınların ölümleri ile ilgili çalışma başlattı.

 

 

 Bahçeli Evler Mahallesi'nde yaşayan 65 yaşındaki Mehlinaz Ayatay 2005 yılında kayıp olarak , yine aynı yıl 63 yaşında yaşamını yitiren Sultan Boran ise 2005 yılında normal ölüm olarak kayıtlara geçmişti ancak Polis ekipleri iki talihsiz kadının da cinayete kurban gittiğini belirledi.

 

 

 Kırşehir merkez ile birlikte 6 ilde  araştırmalar derinleştirilerek sürdürüldü. Yapılan çalışmalar sonucu 5 şüpheli, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Kırşehir merkezde gözaltına alınan D.Ç., D.Ş., B.E., M.K., E.Ş., Cinayet Büro ekipleri tarafından ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi.

 

 

Cinayete kurban gittiği belirlenen kadınlardan Sultan Boran'ın evinde boğularak , Mehlinaz Ayatay kuyuya atılarak, Seher Alder ise ise tarlada gömülü olarak bulunmuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.