Kırşehir'de , 200 Polisle Asayiş Uygulaması

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2016 - 09:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de , 200 Polisle Asayiş Uygulaması

Kent merkezinde 200 polisin katılımı ile asayiş uygulaması yapıldı.Yapılan uygulamada şüpheli kişiler üzerinde kimlik kontrolü yapılırken otomobillerde de arama yapıldı. Kent merkezli yapılan asayiş uygulamasına yunus timleri, çevik kuvvet, narkotik, özel harekat, trafik denetleme şube müdürlüğü ekipleri katıldı. Polis, önceden belirlenen eğlence mekanlarında alışveriş için vatandaşın yoğun olarak kullandığı alanlarda ve caddeler üzerinde inceleme gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül,uygulama hakkında yaptığı açıklamada, trafik, terör ve kaçakçılık şube müdürlüğüne bağlı ekiplerin de katılımıyla uygulamanın gerçekleştirildiğini belirtti. Kırşehir’in Türkiye’nin en huzurlu şehirlerinden biri olduğunu anlatan Akgül, "Bu uygulamaları yapmaktan amacımız, Kırşehir’de huzurun bozulmasına izin vermeyeceğimizi göstermektir. Kırşehirlilerin huzur içerisinde yaşamını sürdürmesi için teşkilatımız 24 saat çalışmaktadır. Teşkilat çalışanlarıma ve Kırşehirli hemşerilerimize suç ve suçluyla mücadelede özellikle bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum." dedi. Polis, asayiş uygulamalarını aralıklı periyotlarda huzur ve güvenin sağlanması için gerçekleştiriyor.
Kent merkezinde 200 polisin katılımı ile asayiş uygulaması yapıldı.Yapılan uygulamada şüpheli kişiler üzerinde kimlik kontrolü yapılırken otomobillerde de arama yapıldı.

Kent merkezli yapılan asayiş uygulamasına yunus timleri, çevik kuvvet, narkotik, özel harekat, trafik denetleme şube müdürlüğü ekipleri katıldı. Polis, önceden belirlenen eğlence mekanlarında alışveriş için vatandaşın yoğun olarak kullandığı alanlarda ve caddeler üzerinde inceleme gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül,uygulama hakkında yaptığı açıklamada, trafik, terör ve kaçakçılık şube müdürlüğüne bağlı ekiplerin de katılımıyla uygulamanın gerçekleştirildiğini belirtti. Kırşehir’in Türkiye’nin en huzurlu şehirlerinden biri olduğunu anlatan Akgül, "Bu uygulamaları yapmaktan amacımız, Kırşehir’de huzurun bozulmasına izin vermeyeceğimizi göstermektir. Kırşehirlilerin huzur içerisinde yaşamını sürdürmesi için teşkilatımız 24 saat çalışmaktadır. Teşkilat çalışanlarıma ve Kırşehirli hemşerilerimize suç ve suçluyla mücadelede özellikle bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum." dedi. Polis, asayiş uygulamalarını aralıklı periyotlarda huzur ve güvenin sağlanması için gerçekleştiriyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.