Kırşehir'de 20 Yıllık Faili Meçhul Cinayet Çözüldü

ASAYİŞ 30.01.2021 - 22:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 20 Yıllık Faili Meçhul Cinayet Çözüldü

Kırşehir'de 20 yıl önce bir akaryakıt istasyonunda çalışan pompacının öldürülmesi ile ilgili 1 kişi tutuklandı.

Faili meçhul cinayetleri çözmek için özel çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri , 20 yıl önce kent merkezinde bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan İ.N.'nin öldürülmesi ile ilgili bazı delillere ulaştı.Cinayet günü siyah bir otomobilin gece yarısı akaryakıt istasyonuna geldiğini belirleyen ekipler, o dönem kentteki aynı renk ve marka araçları araştırdı.Siyah otomobille ilgili 2 zanlının ifadesine başvuran ekipler, şüphelilerden birinin çelişkili ifadeleri üzerine çalışmayı derinleştirdi.     Ekipler, zanlının o gece alkollü olduğunu, kendisine ait siyah otomobille gittiği akaryakıt istasyonunda benzin alıp parasını vermek istemediğini ve tartıştığını tespit etti.Otomobilde bulunan ruhsatsız silahla pompacıyı öldürdüğü ve olay yerinden kaçtığı ileri sürülen şüpheli D.A, ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
Kırşehir'de 20 yıl önce bir akaryakıt istasyonunda çalışan pompacının öldürülmesi ile ilgili 1 kişi tutuklandı.

Faili meçhul cinayetleri çözmek için özel çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri , 20 yıl önce kent merkezinde bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan İ.N.'nin öldürülmesi ile ilgili bazı delillere ulaştı.Cinayet günü siyah bir otomobilin gece yarısı akaryakıt istasyonuna geldiğini belirleyen ekipler, o dönem kentteki aynı renk ve marka araçları araştırdı.Siyah otomobille ilgili 2 zanlının ifadesine başvuran ekipler, şüphelilerden birinin çelişkili ifadeleri üzerine çalışmayı derinleştirdi.

 

 

Ekipler, zanlının o gece alkollü olduğunu, kendisine ait siyah otomobille gittiği akaryakıt istasyonunda benzin alıp parasını vermek istemediğini ve tartıştığını tespit etti.Otomobilde bulunan ruhsatsız silahla pompacıyı öldürdüğü ve olay yerinden kaçtığı ileri sürülen şüpheli D.A, ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.