Kırşehir'de 2 Kardeşin Ölümü İle Sonuçlanan Cinayet Davası Görüldü

GÜNDEM 21.10.2022 - 19:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 2 Kardeşin Ölümü İle Sonuçlanan Cinayet Davası Görüldü

Kırşehir'de, koyunlara yol verme meselesi ile çıkan tartışmada öldürülen Haydar Gündoğdu cinayeti ile ilgili dava görüldü.Sanık Furkan Korkmaz, '' Koyunlara yol verme meselesi nedeniyle tartıştık. Tabancasını çıkarınca ateş edeceğini düşünerek ben de yanımda bulunan tabanca ile ateş açtım. Pişmanım, tahliyemi istiyorum" dedi.

Olay, geçen yıl 21 Aralık'ta Kaman ilçesine bağlı İkizler köyünde meydana geldi. Arazide hayvan otlatan ve aralarında husumet bulunan Furkan Korkmaz ile Haydar Gündoğdu (43) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Furkan Korkmaz, tabancayla Haydar Gündoğdu'ya ateş açtı. Ağır yaralı olarak Kaman Devlet Hastanesine kaldırılan Haydar Gündoğdu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan cinayet zanlısı Furkan Korkmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Korkmaz hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı.   TAHLİYESİNİ İSTEDİ Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık Furkan Korkmaz hazır bulundu. Duruşmada sözleri sorulan Korkmaz, "Olay günü köyümüzde hayvanları otlatırken Haydar Gündoğdu ve Mirze Gündoğdu ile karşılaştık. Koyunlara yol verme meselesi nedeniyle kendisiyle tartıştık. Sonrasında çıkan kavga sırasında Haydar Gündoğdu bana küfür etti. Aramızda arbede çıktı. Tabancasını çıkarınca ateş edeceğini düşünerek ben de yanımda bulunan tabanca ile ateş açtım. Pişmanım, tahliyemi istiyorum" dedi.Mahkeme heyeti, eksik evrak nedeniyle duruşmayı 17 Kasım'a erteledi. Caner Gündoğdu ve Haydar Gündoğdu KARDEŞİ DE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ Öte yandan Haydar Gündoğdu'nun ölümünden 3 hafta sonra iki aile arasındaki sürtüşme neticesinde kardeşi Caner Gündoğdu'da hayatını kaybetmişti.ddiaya göre, Caner Gündoğdu ile husumetlileri A.K., E.K. ve N.K. tartıştı. Çıkan kavgada 3 kişi, Caner Gündoğdu'yu tabanca ile vurdu.
Kırşehir'de, koyunlara yol verme meselesi ile çıkan tartışmada öldürülen Haydar Gündoğdu cinayeti ile ilgili dava görüldü.Sanık Furkan Korkmaz, '' Koyunlara yol verme meselesi nedeniyle tartıştık. Tabancasını çıkarınca ateş edeceğini düşünerek ben de yanımda bulunan tabanca ile ateş açtım. Pişmanım, tahliyemi istiyorum" dedi.

Olay, geçen yıl 21 Aralık'ta Kaman ilçesine bağlı İkizler köyünde meydana geldi. Arazide hayvan otlatan ve aralarında husumet bulunan Furkan Korkmaz ile Haydar Gündoğdu (43) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Furkan Korkmaz, tabancayla Haydar Gündoğdu'ya ateş açtı. Ağır yaralı olarak Kaman Devlet Hastanesine kaldırılan Haydar Gündoğdu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan cinayet zanlısı Furkan Korkmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Korkmaz hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

 

TAHLİYESİNİ İSTEDİ

Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık Furkan Korkmaz hazır bulundu. Duruşmada sözleri sorulan Korkmaz, "Olay günü köyümüzde hayvanları otlatırken Haydar Gündoğdu ve Mirze Gündoğdu ile karşılaştık. Koyunlara yol verme meselesi nedeniyle kendisiyle tartıştık. Sonrasında çıkan kavga sırasında Haydar Gündoğdu bana küfür etti. Aramızda arbede çıktı. Tabancasını çıkarınca ateş edeceğini düşünerek ben de yanımda bulunan tabanca ile ateş açtım. Pişmanım, tahliyemi istiyorum" dedi.Mahkeme heyeti, eksik evrak nedeniyle duruşmayı 17 Kasım'a erteledi.

Caner Gündoğdu ve Haydar Gündoğdu

KARDEŞİ DE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Öte yandan Haydar Gündoğdu'nun ölümünden 3 hafta sonra iki aile arasındaki sürtüşme neticesinde kardeşi Caner Gündoğdu'da hayatını kaybetmişti.ddiaya göre, Caner Gündoğdu ile husumetlileri A.K., E.K. ve N.K. tartıştı. Çıkan kavgada 3 kişi, Caner Gündoğdu'yu tabanca ile vurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.