Kırşehir'de 2 Farklı Yangın Büyümeden Söndürüldü

ASAYİŞ 02.10.2021 - 21:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 2 Farklı Yangın Büyümeden Söndürüldü

Kırşehir'de bir apartmanın çatısında çıkan yangın ile seyir halindeki tırın dorsesinde çıkan yangın söndürüldü.

Kent merkezinde Eski Ankara Caddesi'nde bir apartmanın A ve B bloklarının birleştiği çatıda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tankerli su araçlarıyla yangına müdahale etti.     Yangın diğer ikametlerin çatısına sıçramadan söndürüldü. Öte yandan Kırşehir'in Sevdiğin köyü yakınlarında seyir halindeki bir tırın dorsesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.     Olay yerinden geçen diğer araçların ihbarı üzerine Kırşehir Belediyesi itfaiye ekipleri dorsedeki yangını büyümeden söndürdü.  
Kırşehir'de bir apartmanın çatısında çıkan yangın ile seyir halindeki tırın dorsesinde çıkan yangın söndürüldü.

Kent merkezinde Eski Ankara Caddesi'nde bir apartmanın A ve B bloklarının birleştiği çatıda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tankerli su araçlarıyla yangına müdahale etti.

 

 

Yangın diğer ikametlerin çatısına sıçramadan söndürüldü.

Öte yandan Kırşehir'in Sevdiğin köyü yakınlarında seyir halindeki bir tırın dorsesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

 

 

Olay yerinden geçen diğer araçların ihbarı üzerine Kırşehir Belediyesi itfaiye ekipleri dorsedeki yangını büyümeden söndürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.