Kırşehir'de 14 Yaş Altı Çocuklar Sokağa Çıkma İzninin Tadını Doyasıya Çıkardı

ÇOCUK 13.05.2020 - 14:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 14 Yaş Altı Çocuklar Sokağa Çıkma İzninin Tadını Doyasıya Çıkardı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan 14 yaş altı çocuklar verilen sokağa çıkma izninin tadını çıkardılar.

    Kırşehir'in en uğrak noktalarından olan Kent Park bugün cıvıl cıvıldı.Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan 0-14 yaş arasındaki çocuklara bugün 11:00 ve 15:00 arası sokağa çıkma izni verildi.Güneşli havayı da fırsat bilen çocuklar bisiklet sürerek ve aileleri ile gezintiye çıkarak iznin tadını çıkardı. BİZ DE BUGÜNÜ BEKLİYORDUK İzin kararına en az çocuklar kadar sevinenlerden birisi de aileleri idi.Çocuklarının evde oturmaktan sıkıldığını belirten aileler, '' Biz de dört gözle bugünü bekliyorduk.Özellikle apartmanda oturanlar için gerçekten zor bir durum.Evde durmaktan patlar hale geldiler.Özellikle havaların güneşli olduğu böyle bir günde izin çıkması bizi çok mutlu etti. OTUR OTUR EVDE PATLADIK Evde oturmaktan sıkıldıklarını açıklayan çocuklar ise , ''Bugün dışarı çıkmamız iyi oldu, otur otur patladık.Kaykay ve bisiklet sürmeyi çok özledik, vaktimizi de bu şekilde değerlendireceğiz.'' dediler.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan 14 yaş altı çocuklar verilen sokağa çıkma izninin tadını çıkardılar.

 

 

Kırşehir'in en uğrak noktalarından olan Kent Park bugün cıvıl cıvıldı.Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan 0-14 yaş arasındaki çocuklara bugün 11:00 ve 15:00 arası sokağa çıkma izni verildi.Güneşli havayı da fırsat bilen çocuklar bisiklet sürerek ve aileleri ile gezintiye çıkarak iznin tadını çıkardı.

BİZ DE BUGÜNÜ BEKLİYORDUK

İzin kararına en az çocuklar kadar sevinenlerden birisi de aileleri idi.Çocuklarının evde oturmaktan sıkıldığını belirten aileler, '' Biz de dört gözle bugünü bekliyorduk.Özellikle apartmanda oturanlar için gerçekten zor bir durum.Evde durmaktan patlar hale geldiler.Özellikle havaların güneşli olduğu böyle bir günde izin çıkması bizi çok mutlu etti.

OTUR OTUR EVDE PATLADIK

Evde oturmaktan sıkıldıklarını açıklayan çocuklar ise , ''Bugün dışarı çıkmamız iyi oldu, otur otur patladık.Kaykay ve bisiklet sürmeyi çok özledik, vaktimizi de bu şekilde değerlendireceğiz.'' dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.