Kırşehir'de 11 Ayda 3 Bin 64 Denetim

SAĞLIK 01.12.2022 - 20:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 11 Ayda 3 Bin 64 Denetim

Kırşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2022 yılında şu ana kadar 3 bin 64 denetim gerçekleştirildiğini açıkladı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşması amacıyla denetimlerin hız kesmeden sürdüğü belirtildi.Gıda ve Yem Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kent genelinde kontrollerin yanı sıra gıda ve hijyen denetimleri yaptıkları vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:   "01.01.2022 tarihinden 30.11.2022 tarihine kadar Kırşehir genelinde market, büfe, unlu mamuller, kasap, lokanta, fastfood, fırın, pastane, hazır yemek fabrikaları, şekerleme üretim merkezleri de dahil olmak üzere 11 ayda toplam 3 bin 64 denetim yapılmıştır. Eksiklik görülen işletmelere idari yaptırım kararları uygulanmıştır. Ayrıca sadece kasım ayında il genelinde 293 denetim gerçekleştirilmiştir. Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüze bağlı personellerimiz tarafından yapılan denetimler rutin şekilde devam etmektedir."
Kırşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2022 yılında şu ana kadar 3 bin 64 denetim gerçekleştirildiğini açıkladı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşması amacıyla denetimlerin hız kesmeden sürdüğü belirtildi.Gıda ve Yem Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kent genelinde kontrollerin yanı sıra gıda ve hijyen denetimleri yaptıkları vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

"01.01.2022 tarihinden 30.11.2022 tarihine kadar Kırşehir genelinde market, büfe, unlu mamuller, kasap, lokanta, fastfood, fırın, pastane, hazır yemek fabrikaları, şekerleme üretim merkezleri de dahil olmak üzere 11 ayda toplam 3 bin 64 denetim yapılmıştır. Eksiklik görülen işletmelere idari yaptırım kararları uygulanmıştır. Ayrıca sadece kasım ayında il genelinde 293 denetim gerçekleştirilmiştir. Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüze bağlı personellerimiz tarafından yapılan denetimler rutin şekilde devam etmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.