Kırşehir'de 102 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

GÜNDEM 25.03.2021 - 13:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 102 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Kırşehir'de akşam saatlerinde başlayan ve gün içinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı.

Meteoroloji genel müdürlüğü'nün uyarılarının ardından dün akşam saatlerinden itibaren kar yağışı ve tipi etkili oldu.Sabah saatlerinde ve gün içinde de devam eden yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.     Kırşehir'de çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı.İl Özel İdaresi 102 köy yolunun ulaşıma kapandığını açıklayarak , 9 greyde 3 bıçaklı kamyon , 7 loder kepçe, 1 loder olmak üzere toplamda 20 iş makinesi ve 25 personel ile yol açma çalışmasının yapıldığını açıkladı.     ''KAR YAĞIŞININ SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ''   Kırşehir şehir merkezinde ise Kırşehir Belediyesi ekipleri yoğun tuzlama çalışması ve yol açma çalışması gerçekleştirerek şehir içindeki ana ve ara yolların ulaşıma açık tutulmasını sağladı.     Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu konu ile ilgili ,'' Şehrimize bereketiyle gelen kar yağışı başta çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yüzünü güldürdü. Bütün ekiplerimiz, sahada çalışmalarına devam ediyor.'' ifadelerini kullandı.  
Kırşehir'de akşam saatlerinde başlayan ve gün içinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı.
Meteoroloji genel müdürlüğü'nün uyarılarının ardından dün akşam saatlerinden itibaren kar yağışı ve tipi etkili oldu.Sabah saatlerinde ve gün içinde de devam eden yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.
 
 
Kırşehir'de çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı.İl Özel İdaresi 102 köy yolunun ulaşıma kapandığını açıklayarak , 9 greyde 3 bıçaklı kamyon , 7 loder kepçe, 1 loder olmak üzere toplamda 20 iş makinesi ve 25 personel ile yol açma çalışmasının yapıldığını açıkladı.
 
 
''KAR YAĞIŞININ SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ''
 
Kırşehir şehir merkezinde ise Kırşehir Belediyesi ekipleri yoğun tuzlama çalışması ve yol açma çalışması gerçekleştirerek şehir içindeki ana ve ara yolların ulaşıma açık tutulmasını sağladı.
 
 
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu konu ile ilgili ,'' Şehrimize bereketiyle gelen kar yağışı başta çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yüzünü güldürdü. Bütün ekiplerimiz, sahada çalışmalarına devam ediyor.'' ifadelerini kullandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.