Kırşehir'de 1 Günde 4 Mevsim

YAŞAM 18.03.2021 - 21:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 1 Günde 4 Mevsim

Kırşehir'de bugün içerisinde tam anlamıyla 4 mevsim yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Kırşehir için fırtına uyarısı yapılmıştı.Dün kısa süreli bir fırtınanın ardından Kırşehir'de hava sıcaklığında da önemli bir düşüş yaşandı.     Bugün ise sabah ve öğle saatlerinde Kırşehir'de yağmur yağışı etkili oldu.Yağmurun ardından bir anda kar yağışı başladı ancak yarım saat sonra kar yağışı sona erdi.     Kar yağışının sona ermesinin ardından bir anda güneş açtı.Böylece Kırşehir'de 1 gün içerisinde neredeyse 4 mevsim yaşandı.   Fotoğraf : Beyza Çavuşoğlu (Yarım Saat arayla çekmiş)   Sosyal medya kullanıcıları ise Kırşehir'de yaşanan 4 mevsimi fotoğraflarıyla böyle belgelediler.
Kırşehir'de bugün içerisinde tam anlamıyla 4 mevsim yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Kırşehir için fırtına uyarısı yapılmıştı.Dün kısa süreli bir fırtınanın ardından Kırşehir'de hava sıcaklığında da önemli bir düşüş yaşandı.

 

 

Bugün ise sabah ve öğle saatlerinde Kırşehir'de yağmur yağışı etkili oldu.Yağmurun ardından bir anda kar yağışı başladı ancak yarım saat sonra kar yağışı sona erdi.

 

 

Kar yağışının sona ermesinin ardından bir anda güneş açtı.Böylece Kırşehir'de 1 gün içerisinde neredeyse 4 mevsim yaşandı.

 

Fotoğraf : Beyza Çavuşoğlu (Yarım Saat arayla çekmiş)

 

Sosyal medya kullanıcıları ise Kırşehir'de yaşanan 4 mevsimi fotoğraflarıyla böyle belgelediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.