Kırşehir Dahil 6 İle Zirai Don Uyarısı

YAŞAM 16.04.2020 - 20:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Dahil 6 İle Zirai Don Uyarısı

Kayseri, Sivas, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat için zirai don uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bu gece Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta hafif zirai don olayı beklendiği belirtildi. Açıklamada, meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı zirai faaliyetlerin başladığı bölgelerde tarımla uğraşanların dikkatli ve tedbirli olması istendi.
Kayseri, Sivas, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat için zirai don uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bu gece Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta hafif zirai don olayı beklendiği belirtildi.

Açıklamada, meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı zirai faaliyetlerin başladığı bölgelerde tarımla uğraşanların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.