Kırşehir CHP Milletvekili Adayı Metin İlhan, ''Oyuna Gelmeyin''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2018 - 22:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir CHP Milletvekili Adayı Metin İlhan, ''Oyuna Gelmeyin''

Vekilliğine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor ama o son ana kadar çalışmayı elden bırakmıyor. Kırşehir'in sevilen doktorlarından olan şimdi de kendisini seven vatandaşları TBMM'de temsil etmek için gün sayan Metin İlhan seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı , sıkılmadık el bırakmamak için son ana çalışmaya devam ediyor. Seçim süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan Dr. Metin İlhan, ''24 Haziran’da hepimizi çok büyük bir sorumluluk bekliyor. Ya diktatörlükle devam edeceğiz ya da Demokrasi tekrardan tüm Türkiye’nin her tarafına yayılacak. Bunun için herkesten ricam, sandığa gidin oyunuzu kullanın, Demokrasinin yanında olun. Son bir haftadır çok büyük provokasyonlar var. İnsanlar Ak Partiye oy versinler diye Sosyal yardımları, Emekli maaşlarını keseceğiz diyorlar. Bunlara inanmayın. Bu sizin paranız, sizin helaliniz. Kömür dağıtıyorlardı şimdi de para dağıttıklarını öğrendik. Bu tarz oyunlara gelmeyin” dedi. Adaylık sürecindeki ziyaretlerinin farklı bir anlam taşıdığını vurgulayan Metin İlhan “1 aydır yürüttüğümüz seçim çalışmamızın sonuna geldik. Son günümüz kaldı. Artık 2 Milletvekili çıkarmanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Gittiğimiz her yerde çok güzel tepkiler aldık. Kırşehir’de çok güzel potansiyelimiz oldu. Kaman’da da Çağdaş Gökalp arkadaşımızın çok büyük emeği var. Ülkede çok büyük sorunlar var. Bu sorunlar da herkes tarafından bizlere iletiliyor.Seçim sürecinde çalışmaktan öte, istekleri , şikayetleri , sorunları not ediyoruz, tespit ediyoruz.Çünkü seçimden sonra bizi yoğun bir çalışma takvimi bekliyor.'' açıklamasında bulundu. Kırşehir Halkının kendisine olan ilgi ve sevgisinin düşündüğünden kat ve kat fazla olduğunu belirten Metin İlhan, ''7'den 70'e özellikle şahsıma verilen destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.Daha önce de söyledim Türk Halkı vefalı bir halktır.Doktorluk hayatım boyunca mesleğimi icra etmekten daha çok Halka hizmet etmeyi esas edindim.Allah izin verir Halkım da takdir ederse vekilliğim süresince millete hizmet noktasında daha büyük bir fırsat yakalamış olacağım.24 Haziran Seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Kırşehir'imize hayırlı olması dileğiyle.''  
Vekilliğine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor ama o son ana kadar çalışmayı elden bırakmıyor.

Kırşehir'in sevilen doktorlarından olan şimdi de kendisini seven vatandaşları TBMM'de temsil etmek için gün sayan Metin İlhan seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı , sıkılmadık el bırakmamak için son ana çalışmaya devam ediyor. Seçim süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan Dr. Metin İlhan, ''24 Haziran’da hepimizi çok büyük bir sorumluluk bekliyor. Ya diktatörlükle devam edeceğiz ya da Demokrasi tekrardan tüm Türkiye’nin her tarafına yayılacak. Bunun için herkesten ricam, sandığa gidin oyunuzu kullanın, Demokrasinin yanında olun. Son bir haftadır çok büyük provokasyonlar var. İnsanlar Ak Partiye oy versinler diye Sosyal yardımları, Emekli maaşlarını keseceğiz diyorlar. Bunlara inanmayın. Bu sizin paranız, sizin helaliniz. Kömür dağıtıyorlardı şimdi de para dağıttıklarını öğrendik. Bu tarz oyunlara gelmeyin” dedi.

Adaylık sürecindeki ziyaretlerinin farklı bir anlam taşıdığını vurgulayan Metin İlhan “1 aydır yürüttüğümüz seçim çalışmamızın sonuna geldik. Son günümüz kaldı. Artık 2 Milletvekili çıkarmanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Gittiğimiz her yerde çok güzel tepkiler aldık. Kırşehir’de çok güzel potansiyelimiz oldu. Kaman’da da Çağdaş Gökalp arkadaşımızın çok büyük emeği var. Ülkede çok büyük sorunlar var. Bu sorunlar da herkes tarafından bizlere iletiliyor.Seçim sürecinde çalışmaktan öte, istekleri , şikayetleri , sorunları not ediyoruz, tespit ediyoruz.Çünkü seçimden sonra bizi yoğun bir çalışma takvimi bekliyor.'' açıklamasında bulundu.

Kırşehir Halkının kendisine olan ilgi ve sevgisinin düşündüğünden kat ve kat fazla olduğunu belirten Metin İlhan, ''7'den 70'e özellikle şahsıma verilen destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.Daha önce de söyledim Türk Halkı vefalı bir halktır.Doktorluk hayatım boyunca mesleğimi icra etmekten daha çok Halka hizmet etmeyi esas edindim.Allah izin verir Halkım da takdir ederse vekilliğim süresince millete hizmet noktasında daha büyük bir fırsat yakalamış olacağım.24 Haziran Seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Kırşehir'imize hayırlı olması dileğiyle.''  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.