Kırşehir Cezaevinde Tahliye Hazırlıkları Başladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2016 - 19:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Cezaevinde Tahliye Hazırlıkları Başladı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın tahliyelerle ilgili açıklamasının ardından, Kırşehir Cezaevi'nde de tahliyeler başladı. 15 Temmuz tarihinde Fettullahçı yapılanma tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın yaptığı açıklama sonrasında Kırşehir’de de tahliye işlemleri hazırlıklarına başlanıldı. E Tipi cezaevinde bin 200, Yarı Açık Ceza İnfaz Kurumunda ise 600'e yakın mahkumun kaldığı Kırşehir Cezaevi'nden tahliyeler, Resmi Gazete'de yayımlanan kanun hükmünde kararname koşullarına göre gerçekleştirilecek.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın tahliyelerle ilgili açıklamasının ardından, Kırşehir Cezaevi'nde de tahliyeler başladı.

15 Temmuz tarihinde Fettullahçı yapılanma tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın yaptığı açıklama sonrasında Kırşehir’de de tahliye işlemleri hazırlıklarına başlanıldı. E Tipi cezaevinde bin 200, Yarı Açık Ceza İnfaz Kurumunda ise 600'e yakın mahkumun kaldığı Kırşehir Cezaevi'nden tahliyeler, Resmi Gazete'de yayımlanan kanun hükmünde kararname koşullarına göre gerçekleştirilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.