Kırşehir Çayağzı Takım Otobüsü Bir Anda Alev Aldı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2018 - 22:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Çayağzı Takım Otobüsü Bir Anda Alev Aldı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Kırşehir Çayağzıspor takım otobüsü yandı. Afyon Sandıklıspor deplasmanına gitmekte olan Kırşehir Çayağzıspor takım otobüsü,  Afyonkarahisar-Ankara Karayolu 40. kilometresi Köroğlubeli mevkiinde nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı.Yangın kısa sürede otobüsün diğer bölümlerine sıçrarken otobüste bulunanlar heme tahliye edildi. Ölümden dönen futbolcular otobüslerinin yanışını korkulu gözlerle seyrettiler Olay yerine Afyonkarahisar ve Bayat ilçesinden sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Takım otobüsü kullanılamaz hale gelirken , otobüste bulunan oyuncuların bir kaçı hafif şekilde yaralandı. KULÜPTEN AÇIKLAMA Kırşehir Çayağzıspor sosyal medya hesabından , ''AFYON SANDIKLI SPOR deplasmanına giderken Afyon civarında Takım otobüsümüzde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıkmıştır..Allah’a şükürler olsun ki çocuklarımızda ufak defek problemin dışında ciddi bir problem yok şu zor günlerimizde birde bu geldi başımıza inşallah allahım böyle şeyleri birdaha yaşamayız...'' açıklamasında bulundu. Kırşehir Türk Olarak takımımıza geçmiş olsun diyoruz.
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Kırşehir Çayağzıspor takım otobüsü yandı.

Afyon Sandıklıspor deplasmanına gitmekte olan Kırşehir Çayağzıspor takım otobüsü,  Afyonkarahisar-Ankara Karayolu 40. kilometresi Köroğlubeli mevkiinde nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı.Yangın kısa sürede otobüsün diğer bölümlerine sıçrarken otobüste bulunanlar heme tahliye edildi.

Ölümden dönen futbolcular otobüslerinin yanışını korkulu gözlerle seyrettiler Olay yerine Afyonkarahisar ve Bayat ilçesinden sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Takım otobüsü kullanılamaz hale gelirken , otobüste bulunan oyuncuların bir kaçı hafif şekilde yaralandı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA Kırşehir Çayağzıspor sosyal medya hesabından , ''AFYON SANDIKLI SPOR deplasmanına giderken Afyon civarında Takım otobüsümüzde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıkmıştır..Allah’a şükürler olsun ki çocuklarımızda ufak defek problemin dışında ciddi bir problem yok şu zor günlerimizde birde bu geldi başımıza inşallah allahım böyle şeyleri birdaha yaşamayız...'' açıklamasında bulundu. Kırşehir Türk Olarak takımımıza geçmiş olsun diyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.